Головна » 2020 » Травень » 28 » Круглий стіл "Антидопінг"
07:06
Круглий стіл "Антидопінг"

Цієї п’ятниці відбудеться круглий стіл «Антидопінг: міфи та реальність»

У п’ятницю, 29 травня о 14:00 в рамках освітнього проекту ФЛАУ «Академія Легкої атлетики України» в онлайн-форматі відбудеться черговий захід – круглий стіл на тему «Антидопінг: міфи та реальність».

Підключитись до конференції Zoom https://us02web.zoom.us/j/9191806029 Ідентифікатор конференції: 919 180 6029 З повагою Секретаріат ФЛАУ

В ньому візьмуть участь президент ФЛАУ Ігор Гоцул, віцепрезидент ФЛАУ та голова Комісії юридичних проваджень ФЛАУ Фідель Тимченко, головний тренер збірної України з легкої атлетики Вячеслав Тиртишник, заступник голови Національного антидопінгового центру України Ярослав Кручек, а також лікарі збірної України з легкої атлетики.

Під час круглого столу будуть обговорені та надані відповіді на багато запитань, які надходять до ФЛАУ щодо допінгу.

Зокрема, будуть розібрані провадження вітчизняних та закордонних атлетів.

В семінарі також візьме участь легкоатлет Назар Коваленко, який нещодавно відбув дискваліфікацію за порушення антидопінгових правил.

Можливо, його негативний досвід, яким він поділиться, та поради допоможуть іншим атлетам не наступити на ті ж самі граблі. Взяти участь в круглому столі можуть всі охочі члени ФЛАУ.

Посилання для доступу невдовзі можна буде отримати у головних тренерів збірної України за своїми видами, у своїх територіальних ФЛА та в Комісії атлетів ФЛАУ.

Переглядів: 201 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0