Головна » 2020 » Травень » 19 » Члени штатної збірної команди України, легкоатлети Прикарпаття мають змогу проводити індивідуальні тренування на стадіоні ІФНТУНГ.
12:11
Члени штатної збірної команди України, легкоатлети Прикарпаття мають змогу проводити індивідуальні тренування на стадіоні ІФНТУНГ.

Члени штатної збірної команди України, легкоатлети Прикарпаття мають змогу проводити індивідуальні тренування на стадіоні ІФНТУНГ.

Постановою Кабінету Міністрів України від 15.квітня 2020 року №284 було внесено зміни до пункту 2 постанови від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2, згідно з якими спортсменам штатних команд національних збірних команд України з олімпійських, не олімпійських видів спорту та видів спорту осіб з інвалідністю дозволено проведення індивідуальних тренувальних занять ( біг, ходьба, їзда на велосипеді та інвалідному візку). На звернення ФЛАІФ, керівництво ІФНТУНГ погодило від сьогоднішнього дня виконання даної постанови в частині надання можливості і створення належних умов спортсменам штатної команди національної збірної команди України з легкої атлетики у тому числі і категорії ветеранів проводити індивідуальні тренування за спеціальним графіком, а саме атлети і їхні особисті тренери:

- Файчак Іван;

- Сеник Станіслав – тренер Михайло Перегінець;

- Михайло Гаврилюк – тренер Ярослав Маланюк;

- Тарас Шинкар, Ганна Шевчук, Ігор Гелетій – тренер Микола Шевчук;

- Валерій Літанюк, Христина Юдкіна –тренер Сергій Новак.

Наступний крок повноцінні заняття для усіх членів ФЛАІФ після вступу в дію нових роз'яснень уряду країни, очікуємо.

Переглядів: 199 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0