Головна » 2014 » Жовтень » 10 » Андрій Водвуд: "Івано-Франківщину ніколи не покину"
20:35
Андрій Водвуд: "Івано-Франківщину ніколи не покину"
Абсолютний чемпіон України зі спортивної ходьби, вихованець Рожнятівської ДЮСШ юніор Андрій Водвуд розказав про підготовку до чемпіонату України, який відбудеться 18-19 жовтня, і про свої плани на майбутнє.

- Андрію, як готуєтесь до чемпіонату України?

- Ближче до змагань інтенсивність тренувань зросла, я дуже посилено зараз працюю. У мене по два тренування на день – вранці та у другій половині дня. Зранку в основному силова робота, а ввечері – кроси.

- Яку задачу ставите перед собою на ці змагання?

- Ці змагання дуже важливі для мене, треба гідно виступити, щоб бути у збірній України. Узагалі потрібно вигравати, а як уже вийде – подивимось.

- Кого бачите серед своїх головних конкурентів на цих змаганнях?

- Можна сказати, що це усі ті, хто зараз у збірній України моєї вікової категорії. Але мені може стати у нагоді те, що я на рік молодший за них. Якщо я зараз можу вигравати в старших за мене, то і наступного року, коли змагатимусь з молодшими, досягатиму успіху.

- Які ваші наступні великі цілі після чемпіонату України?

- У Франківську наступного травня має відбутись Кубок Європи. Сподіваюсь, усе буде добре, і я зможу виступити на ньому. Це будуть дуже відповідальні змагання.

- Узагалі плануєте усе своє життя пов’язувати зі спортом?

- Наразі мені потрібно закінчити навчання у Коледжі фізичного виховання, виконати нормативи на майстра спорту. А далі подивимось.

- Ми знаємо, що спортсмени іноді міняють прописку в пошуках кращих умов для тренувань і для життя. Ви могли б це зробити?

- Ні, в жодному разі. Я свою область ніколи не покину.

Марія Чала

Переглядів: 502 | Додав: Intelkom | Рейтинг: 0.0/0