Головна » 2020 » Липень » 20 » Знову онлайн семінар!
13:09
Знову онлайн семінар!

Цієї п’ятниці говоритимемо про раціональне харчування!

Найближчої п’ятниці, 24 липня о 14:00 в рамках освітнього проєкту ФЛАУ «Академія Легкої атлетики України» відбудеться черговий захід – семінар Христини Шавель «Раціональне харчування – шлях до підтримання власного здоров’я та досягнення високих спортивних вершин». Христина Шавель – кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент кафедри біохімії та гігієни Львівського державного університету фізичної культури, авторка понад 80 наукових праць, підручників, посібників, низка яких присвячена, зокрема, і питанням раціонального харчування спортсменів.

Під час семінару планується висвітлити наступні теми: Поняття про раціональне харчування; Гігієнічні вимоги до їжі; Засвоюваність їжі та режим харчування; Головні компоненти їжі, їх загальна характеристика (білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінеральні елементи, вода); Шкідлива їжа у житті сучасної людини; Загальні принципи харчування спортсменів. Даний семінар буде цікавий як професійним спортсменам, так і спортсменам-любителям, тренерам, а також іншим фахівцям та шанувальникам легкої атлетики.

Взяти участь в семінарі можуть всі охочі члени ФЛАУ.

Посилання для доступу можна отримати у головних тренерів збірної України за своїми видами, у своїх територіальних ФЛА та в Комісії атлетів ФЛАУ.

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас на онлайн-семінар на тему: "Раціональне харчування у великому спорті", який відбудеться 24 липня 2020 о 14-00 годині.

Підключитися до конференції Zoom https://us02web.zoom.us/j/9191806029 Ідентифікатор конференції: 919 180 6029 З повагою,

Прес-аташе ФЛАУ Олександр Даниленко +380503588373

Свої запитання до учасників круглого столу ви можете надсилати на електронну пошту petrov.toha@gmail.com

 

 

Переглядів: 198 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0