Головна » 2021 » Лютий » 4 » РІШЕННЯ РАДИ ФЛАІФ.
12:53
РІШЕННЯ РАДИ ФЛАІФ.

04 лютого відбулось чергове засідання РАДИ ФЛАІФ на якою розглядалась низка важливих питань, зокрема затверджено календар легкоатлетичних заходів на 2021 рік з урахуванням звернень легкоатлетичних осередків.

Сфомовано список представників команд з числа тренерів та членів РАДИ ФЛАІФ на сезон 2021 року, котрі зобов'язані заздалегідь займатись організаційним процесом для комфортного супроводу збірних команд на Всеукраїнські змагання.

Визначили число атлетів та їхніх особистих тренерів, котрі згідно затвердженого Рейтингу незабаром будуть нагороджені за підсумками виступів у сезоні 2020 року.

Доручено старшим тренерам неухильно і своечасно проводити тренерські ради з метою обговорення та вмотивовано здійснювати відбір провідних атлетів області на участь у  Всеукраїнських змаганнях впродовж календарного року.

Погодили надання фінансової підтримки для призових з коштів членських внесків для проведення відкритої першості ФСТ " Колос" 12 лютого 2021 року.

На звернення ГС Легкої Атлетики України,члени РАДИ ФЛАІФ зобов'язались до 20 лютого 2021 року  надати пропозиції до діючого Статуту ФЛАУ та створення Програми розвитку легкої атлетики в Україні.

Переглядів: 183 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0