Головна » 2020 » Червень » 19 » ФЛАІФ просить проголосувати членам нашої ТФЛА віком від 18 років. це важливо!!!
13:27
ФЛАІФ просить проголосувати членам нашої ТФЛА віком від 18 років. це важливо!!!

Голосування членів ФЛАУ щодо скликання позачергової Конференції ФЛАУ

Шановні члени ФЛАУ! Звітно-виборча Конференція «Легкої атлетики України» скликається в рік проведення літніх Олімпійських Ігор не пізніше ніж через 3 місяці після їх завершення.

Саме 2020 рік є роком Олімпійських Ігор, роком обрання керівних органів «Легкої атлетики України» та звітування.

Як відомо, з метою запобіганням поширенню у світі респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, згідно з відповідним рішенням Міжнародного Олімпійського Комітету,

Олімпійські Ігри-2020 перенесені на літо 2021 року. Одночасно дати проведення наступних Олімпійських Ігор залишаються без змін – 2024 та 2028 роки.

Рада ФЛАУ на своєму засіданні 30 травня 2020 року розглянула питання колізії: у 2020 році добігає кінця каденція обраних керівних органів ФЛАУ, а Олімпійські Ігри в цьому році не відбудуться.

Оскільки, «Легка атлетика України» у своїй діяльності дотримується виключно демократичних принципів, дане питання було обговорено спочатку на нараді Президента ФЛАУ з президентами територіальних федерацій, а потім на засіданні Ради ФЛАУ. В обох випадках було підтримано думку, що Звітно-виборчу Конференцію слід проводити в поточному році. З метою уникнення будь-яких можливих порушень Статуту ФЛАУ,

Рада пропонує членам ФЛАУ ініціювати скликання Позачергової Конференції ФЛАУ щоб остаточно визначитися щодо проведення Звітно-виборчої Конференції.

Відповідно до п. 7.5 Статуту ФЛАУ не менш як одна десята частина членів ФЛАУ мають право ініціювати перед Радою ФЛАУ скликання Позачергової Конференції ФЛАУ.

На підставі реєстру членів ФЛАУ одна десята частина членів ФЛАУ становить 1 788 особи.

Відповідно до п. 7.1 Статуту ФЛАУ засідання керівних органів ФЛАУ можуть організовані як за безпосередньої участі членів (їх уповноважених представників за довіреністю), так і за допомогою інтернет-зв’язку з використанням аудіовізуальних комп’ютерних програм онлайн конференцій.

Рішення про місце та форму проведення такого засідання ухвалює президент ФЛАУ та інформує членів ФЛАУ не пізніше ніж за 10 днів до визначеної дати проведення такого засідання. Враховуючи зазначене вище, Рада ФЛАУ звертається до членів ФЛАУ з пропозицією ініціювати скликання Позачергової Конференції ФЛАУ для розгляду питання проведення Звітно-виборчої Конференції.

Висловити свою позицію можливо одним із вказаних способів: Направити листа на адресу офісу Секретаріату ФЛАУ (02140, м. Київ, вул. Б. Гмирі, 2, 1 під., 17 пов.) Передати вимогу особисто в офісі Секретаріату ФЛАУ (02140, м. Київ, вул. Б. Гмирі, 2, 1 під., 17 пов.)

Підписати загальний лист-вимогу членів ФЛАУ в територіальній федерації легкої атлетики, членом якої Ви є Заповнити електронну форму за посиланням http://survey.uaf.org.ua/index.php/376142

Повідомлення повинно містити прізвище, ім’я та по батькові особи, дату народження, приналежність до ТФЛА та Ваше ставлення до скликання позачергової Конференції ФЛАУ.

Просимо надіслати повідомлення позиції члена ФЛАУ – не пізніше 30 червня 2020 року поточного року.

З будь-яких технічних питань звертайтеся до відповідальної особи секретаріату ФЛАУ, спеціаліста департаменту сервісів Ксенії Сухарєвої, тел. (050) 382-57-61, e-mail: ksukharieva@uaf.org.ua

Щодо правових та будь-яких інших питань звертайтесь безпосередньо в Секретаріат ФЛАУ та до посадових осіб ФЛАУ.

ЗРАЗОК

Прізвище, ім’я, по-батькові (в родовому відмінку)

Дата народження ТФЛА (приналежність)

№ членського квитка

Підтримаю скликання Позачергової Конференції ФЛАУ.

Дата

Підпис

 

 

 

 

Переглядів: 202 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0