Головна » 2018 » Жовтень » 8 » До уваги членів РАДИ ФЛАІФ!
13:08
До уваги членів РАДИ ФЛАІФ!

Доводимо до Вашого відома, що Міжнародна Асоціація легкоатлетичних федерацій вручає щорічну нагороду «Жінки в атлетиці». В додатку інформація щодо нагороди, критерії відбору та форма подання. Просимо Вас подати кандидатури на Жіночу нагороду ІААФ та надіслати заповнену форму подання до 10:00 12 жовтня 2018 року на електронну адресу ФЛАІФ - mateshko.v@ukr.net

НАГОРОДА «ЖІНКИ В АТЛЕТИЦІ» ІААФ 2018 ЗАГАЛЬНІ ПРИНЦИПИ

1. ЦІЛЬ Нагорода ІААФ «Жінки в атлетиці» має на меті розвивати досягнення жінок в атлетиці. Головна ціль цієї нагороді – визнати визначні досягнення та внески, що були зроблені для розвитку, заохочення та підсилення участі жінок та дівчат на всіх рівнях в нашому спорті.

2. КРИТЕРІЇ

Нагорода створена для осіб, груп і організацій для визнання видатного вкладу жінок в одну або декілька з наступних сфер: - участь жінок і дівчат в легкоатлетичних змаганнях; - тренування жінок і дівчат в атлетиці; - підтримка діяльності жінок в адміністративних та керівних легкоатлетичних структурах; - просування жінок і атлетики в ЗМІ; - слугування прикладом для жінок і дівчат; - імплементація проекту, націленого на розвиток/просування атлетики серед жінок і дівчат.

3. НОМІНАЦІЯ КАНДИДАТІВ

Кандидати можуть висуватися Федераціями-членами і Територіальними Асоціаціями. Форми подання кандидатур повинні бути затверджені Президентом або Генеральним Секретарем Федерації-члена або Територіальної Асоціації. Всі форми подання кандидатур мають бути заповнені англійською або французькою мовами та повинні містити яскравий приклад одного з вищезазначених критеріїв.

4. ЖЮРІ І ПРОЦЕС ВІДБОРУ IAAФ

розгляне кандидатури та надасть свої рекомендації Раді IAAФ для остаточного рішення. Рішення Ради є остаточнім та не підлягає апеляції.

5. НАГОРОДЖЕНЯ І ЦЕРЕМОНІЯ

Переможець, відповідна Федерація чи Територіальна Асоціація будуть повідомлені про рішення Ради ІААФ, а також про місце та дату проведення церемонії нагородження.

6. ПРИЙНЯТТЯ ПРАВИЛ

Беручи участь у конкурсі, кандидати приймають умови цих Загальних принципів та рішень ІААФ.

Переглядів: 356 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0