Головна » 2012 » Серпень » 15 » До Івано-Франківська повернулась бронзова призерка ХХХ літніх Олімпійських Іграх у Лондоні Христина Стуй
21:51
До Івано-Франківська повернулась бронзова призерка ХХХ літніх Олімпійських Іграх у Лондоні Христина Стуй

13 серпня 2012 року до Івано-Франківська повернулась бронзова призерка ХХХ літніх Олімпійських Іграх у Лондоні Христина Стуй.

       Спортивна громадськість Івано-Франківської області ВІТАЄ Заслуженого майстра спорту України з легкої атлетики Христину Стуй зі здобуттям бронзової медалі в естафеті 4 х 100 м. на ХХХ літніх Олімпійських Іграх у Лондоні. Перший тренер – Марія Василюк, тренери - Дмитро Яремчук та тренер – Сергій Басенко.

       Перебуваючи в рідному місті, Христина Стуй зазначила, що на її особисту думку українських спортсменів на Олімпіаді і справді судили упереджено. А щодо свого власного графіку змагань та підготовки до них розповіла, що найбільше часу тренується у Києві, де є для цього усі необхідні спеціальні умови. Також Олімпійська призерка висловила сподівання, що колись і місцеві спортсмени матимуть відповідну базу для тренувань на місці, у Івано-Франківську.

Переглядів: 491 | Додав: ЮКРЕЙН | Рейтинг: 5.0/1