Головна » 2017 » Квітень » 21 » ЗАВЕРШИВСЯ КУБОК ІФ ФЛА 2017
14:58
ЗАВЕРШИВСЯ КУБОК ІФ ФЛА 2017

В Івано-Франківську на стадіоні Обласної ДЮСШ ( бігова програма) та стадіоні ІФНТУНГ ( метання і стрибки) відбувся відкритий Кубок міста з легкої атлетики та Кубок ФЛАО серед команд ДЮСШ і СДЮШОР області.

Одноденні легкоатлетичні змагання пройшли  20 квітня 2017 року у яких взяло участь понад 160 атлетів юнаків і дівчат 2000 року народження та молодші. вихованці Калуської, Коломийської, Надвірнянської, Городенківської, Долинської, Рожнятівської, обласної ДЮСШ, ФСТ " Динамо", коледжу фізичного виховання,СДЮШОР ФСТ " Україна",ДЮСШ № 2 ФСТ "Україна", ДЮСШ ФСТ " Колос".

Організатори змагань: -  Федерація легкої атлетики Івано-Франківської області, Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міськради за підтримки відділення НОКУ в Івано-Франківській області.

Змагались у 14 видах легкоатлетичної програми та виборювали першість з 28 комплектів нагород.

За підсумками командної боротьби перемогу серед ДЮСШ в області здобула команда Коломийської ДЮСШ №3. Друга сходинка пєдесталу у команди Долинської ДЮСШ . а трете місце здобули вихованці обласної ДЮСШ.

Команди народжені кубками. а легкоатлети юнаки і дівчата  в індивідуальному заліку медалями та грамотами. Також вручено ряд заохочувальних призів для атлетів котрі продемонстрували високі спортивні досягнення.

Матеріали змагань будуть розміщені згодом. 

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 429 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 3.0/1