Головна » 2015 » Квітень » 9 » Завершився кубок ФЛАО!
07:01
Завершився кубок ФЛАО!
8 квітня на стадіоні "Юність" обласної дитячо-юнацької спортивної школи проходили змагання на Кубок федерації легкої атлетики Івано-Франківської області.

До участі в кубку зголосились 11 збірних команд, а також понад 100 учасників. Вітальними словами звернулись до всіх присутніх начальник управління молоді та спорту Івано-Франківської ОДА Ростислав Микитюк, а також голова комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, президент ФЛАО Віталій Матешко. А після цього розпочалось найцікавіше. Запеклу боротьбу всі охочі могли спостерігати у кожному виді змагань.

Так, у підсумку, перемогу в командному заліку здобула збірна Долинської ДЮСШ, котра в сумі набрала 338 очок, другу сходинку зайняла Обласна дитячо-юнацька спортивна школа, котра набрала 314 очок, а трійку найкращих замкнула Коломийська ДЮСШ з 298-ма очками.

Результати по видах ви можете переглянути перейшовши за посиланням.

Організатори змагань висловлюють щиру подяку за надану допомогу в організації та проведення Кубку ФЛАО театру кіно "Люм'єр", ТзОВ "Аріон", відділенню НОК в Івано-Франківській області, компанії "U-team" та Обласній дитячо-юнацькій спортивній школі за надану спортивну базу для проведення змагань.

* на фото учасник виставкового забігу на 100 м. Бахи Гей
Переглядів: 573 | Додав: Intelkom | Рейтинг: 3.2/4