Головна » 2017 » Березень » 1 » ВШАНУВАЛИ АТЛЕТІВ І ТРЕНЕРІВ ОБЛАСТІ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ ЗА ПІДСУМКАМИ 2016 РОКУ
15:46
ВШАНУВАЛИ АТЛЕТІВ І ТРЕНЕРІВ ОБЛАСТІ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ ЗА ПІДСУМКАМИ 2016 РОКУ

Федерація легкої атлетики Івано-Франківської області в перший день весни підвела підсумки роботи за 2016 рік. Урочистості з вшанування атлетів, тренерів, активістів та партнерів федерації за підсумками виступів у сезоні 2016 року відбувались у приміщення Театру-кіно « Люм'єр», котрий є нашим незмінним партнером. З вітального словом виступив президент федерації легкої атлетики Івано-Франківської області Віталія Матешко, а далі лунали численні музичні вітання від місцевих вокалістів і власне нагородження. Начальник управління спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Оклієвич Орест Євгенович та тричі учасницю літніх Олімпійських ігор, Заслужено майстра спорту України з легкої атлетики, метання спису Тетяну Ляхович вітали десятку кращих атлетів Прикарпаття за рейтингом федерації до якої потрапили наступні атлети краю:

1. Літанюк Валерій - майстер спорту України з легкої атлетики,спортивна ходьба з сумою - 650 очок за 2016 рік, особистий тренер спортсмена Христина Юдкіна, вихованець Обласної ДЮСШ та Школи вищої спортивної майстерності, член збірної команди України.

2. Сеник Станіслав – майстер спорту України з легкої атлетики, з бігу на 800 метрів з сумою 480 очок, особистий тренер спортсмена заслужений тренер України з легкої атлетики Михайло Перегінець, вихованець Обласної ДЮСШ та Школи вищої спортивної майстерності, член збірної команди України.

3. Гаврилюк Михайло - майстер спорту України з легкої атлетики в метанні молота з сумою 410 очок, вихованець Обласної ДЮСШ та Школи вищої спортивної майстерності, член збірної команди України.

4. Стребкова (Солтан) Наталія – майстер спорту України з легкої атлетики, біг 3000 метрів з перешкодами з сумою -390 очок, на даний час переїхала на постійне місце перебування до Тернополя, нагороду отримає пізніше.

5. Волуйкевич Павло - майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, інваспорт, учасник 15-х літніх параолімпійських ігор 2016 року в Ріо де Женейро, виступав в сезоні 2016 року на дистанціях з бігу на 1500 і 3000 метрів, здобув 220 очок. 6. Угринчук Оксана - майстер спорту України з легкої атлетики,гірський біг, член збірної команди України, здобула в минулому сезоні 200 очок, тренує спортсменку Володимир Юрчук.

7. Юдкіна Христина - майстер спорту України з легкої атлетики, спортивна ходьба з сумою 190 очок.

8. Ткачук Анастасія – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, біг 800 метрів. – з сумою 180 очок, вихованка Коломийської ДЮСШ в недалекому минулому. Член збірної команди України.

9. Водвуд Андрій –- майстер спорту України з легкої атлетики, спортивна ходьба з сумою 180 очок, особистий тренер спортсмена Христина Юдкіна, вихованець Рожнятівської ДЮСШ та Школи вищої спортивної майстерності.

10. Соловій Олексій - член юнацької збірної команди області з бігу на 800 метрів, вихованець Обласної ДЮСШ. В сезоні 2016 року здобув 168,5 очок , будучи юнаком багато перемагав та потрапив до десятки найсильніших атлетів області, тренує спортсмена Віталій Матешко.

11. Облещук Галина – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики. Штовхання ядра. Член збірної команди України, учасниця ХХХІ літніх Олімпійських ігор в Ріо де Женейро з сумою - 150 очок. Вихованка Школи вищої спортивної майстерності.

Наступну групу атлетів , юніорів нагороджували: Голова відділення національного Олімпійського комітету України в Івано-Франківській області, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Карабін Мирослава Євгеновича та двічі учасниця літніх олімпійських ігор, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Ірина Олійник.

1. Красновський Андрій – член збірної команди області з легкої атлетики, спортивна ходьба, вихованець Обласної ДЮСШ з сумою 120 очок за минулий рік, особистий тренер Віталій Матешко.

2. Пасічний Степан – член збірної команди області з легкої атлетики, спортивна ходьба, вихованець Обласної ДЮСШ з сумою – 108 очок,тренує спортсмена Христина Юдкіна.

 3. Пчелінцева Вікторія – член збірної команди області з легкої атлетики, спортивна ходьба, вихованка Обласної ДЮСШ з сумою 90 очок тренує спортсменку Христина Юдкіна.

4. Сологуб Юлія - член збірної команди області з легкої атлетики, спортивна ходьба та гірський біг, вихованка Обласної ДЮСШ з сумою 85 очок,тренує спортсменку Христина Юдкіна.

5. Белова Василина – член збірної команди області з легкої атлетики метання спису, вихованка Спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву фізкультурно-спортивного товариства Україна з сумою -70 очок, особистий тренер Іван Шарий.

Президент федерації легкої атлетики Івано-Франківської області Віталій Матешко вручав нагороди кращим атлетам області юнакам та ветеранам за підсумками виступів у сезоні 2016 року, згідно рейтингу федерації:

1. Соловій Анастасія – член юнацької збірної команди області з легкої атлетики, спортивна ходьба, вихованка Обласної ДЮСШ з сумою 161 очко за минулий рік, особистий тренер Віталій Матешко.

2. Дмитрів Вікторія - член юнацької збірної команди області з легкої атлетики, спортивна ходьба, вихованка Рожнятівської ДЮСШ, студентка коледжу фізичного виховання з сумою -114 очок, тренери Іванна Кравців та Христина Юдкіна.

3. Бойчук Христина - член юнацької збірної команди області з легкої атлетики, штовхання ядра. Вихованка Надвірнянської ДЮСШ та Спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву фізкультурно-спортивного товариства Україна, З сумою-113 очок, тренує спортсменку Ігор Бойчук та Наталія Шарий.

 4. Журавський Володимир – член юнацької збірної команди області з легкої атлетики, штовхання ядра. Вихованець Надвірнянської ДЮСШ з сумою – 96 очок тренує спортсмена Ігор Бойчук.

5. Харащук Тетяна - член юнацької збірної команди області з легкої атлетики з бігу на 400 метрів . Вихованка Коломийської ДЮСШ з сумою – 92 очки. Тренують спортсменку Світлана Дорундяк та Заслужений тренер України з легкої атлетики Петро Лабич.

6. Шинкар Тарас – член юнацької збірної команди області з легкої атлетики з бігу на 400 метрів . Вихованець СДЮШОР ФСТ «Україна» з сумою - 90,5. Тренують спортсмена Микола Шевчук та Марта Ханенків.

7. Череп Ігор – член юнацької збірної команди області з легкої атлетики, біг з перешкодами. Вихованець Обласної ДЮСШ з сумою 86- очок. Особистий тренер Віталій Матешко.

 8. Крисюк Вікторія - член юнацької збірної команди області з легкої атлетики з бігу на 800, 1500 метрів. Вихованка ДЮСШ №2 фізкультурно-спортивного товариства Україна. Тренер Олег Озарко з сумою - 85 очок.

9. Іван Файчак - член збірної команди України серед ветеранів, неодноразовий переможець чемпіонатів України , призер чемпіонатів Європи та світу у приміщенні.

10. Василь Кричун - член збірної команди області серед ветеранів, неодноразовий переможець чемпіонатів України у своїй віковій групі.

Відзначили також АКТИВІСТІВ ТА ПАРТНЕРІВ ФЕДЕРАЦІЇ:

1. Тетяна Влашин – член федерації легкої атлетики Івано-Франківської області за активну і сумлінну роботу в федерації впродовж 2016 року.

2. Володимир Антонець - член федерації легкої атлетики Івано-Франківської області за активну і сумлінну роботу в федерації впродовж 2016 року.

Партнери федерації у 2016 році:

1. ТЕАТР-КІНО ЛЮМЄР - керівник ЛІДІЯ Василівна ШКРІБЛЯК;

2. Компанія UTeam – керівник ТАРАС Зіновійович ГУРИК;

3. Директор Івано-Франківського міського центру « Спорт для всіх» Сергій Володимирович Новак.

Начальника управління спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації Оклієвич Орест Євгенович та Голова відділення національного Олімпійського комітету України в Івано-Франківській області Карабін Мирослав Євгенович нагороджували кращих тренерів області за підсумками роботи з атлетами у сезоні 2016 року, згідно рейтингу федерації:

Юдкіна Христина Володимирівна – тренер-викладач з легкої атлетики Обласної ДЮСШ;

Перегінець Михайло Іванович – заслужений тренер України з легкої атлетики , тренер Школи вищої спортивної майстерності;

Маланюк Ярослав Дмитрович - старший тренер-викладач з легкої атлетики Обласної ДЮСШ;

Єрузель Євген Іванович – Заслужений тренер України з легкої атлетики;

Юрчук Володимир Ігорович - тренер з легкої атлетики;

Матешко Віталій Васильович – тренер-викладач обласної ДЮСШ;

Дорундяк Світлана Андріївна – тренер-викладач Коломийської ДЮСШ;

Лабич Петро Васильович – Заслужений тренер України з легкої атлетики, старший тренер відділення легкої атлетики Коломийської ДЮСШ;

Озарко Олег Петрович – тренер-викладач ДЮСШ №2 ФСТ «Україна»;

Шевчук Микола Михайлович – тренер-викладач СДЮШОР ФСТ Україна;

Ханенків Марта Богданівна – тренер-викладач Калуської ДЮСШ;

Кравців Іванна Павлівна – тренер-викладач Рожнятівської ДЮСШ;

Шарий Наталія Методівна - тренер-викладач СДЮШОР ФСТ Україна;

Шарий Іван Іванович - тренер-викладач СДЮШОР ФСТ Україна;

РАДА Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області щиро вітає усіх нагороджених та бажає нових звершень у легкоатлетичному сезоні 2017 року !!!

Переглядів: 638 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0