Головна » 2014 » Травень » 4 » Всеукраїнський турнір "Гуцульщина " успішно триває!
10:00
Всеукраїнський турнір "Гуцульщина " успішно триває!

Сьгодні 04 травня другий день 55- го Всеукраїнського легкоатлетичного турніру на призи " Гуцульщина" присвяченого памяті Заслуженого вчителя України Івана Михайловича Лопачака.

Перший день змагань відбувся в Українських традиціях за численної кількості почесних гостей, відомих в минулому легкоатлетів, тренерів та фахівців, серед яких Євген Ерузель, Любов Ускова, Мирослав Андрійчук та ряд інших.

Родзинкою турніру слід вважати суддівську бригаду, котра була одягнута в вишиті сорочки та мала неперевершений вигляд.Також в перервах між виступами юних атлетів, відбувались виставкові забіги відомих дорослих легкоатлетів з Прикарпаття та інших обласних центрів у різних видах легкоатлетичної програми. Чого варта лише інтрига змагань в секторі стрибків у висоту де розігрувалась першість на висоті 2м. 15см., ця подія неабияк привернула увагу численних вболівальників і навіть легкий дощик не завадив цьому. Слід зазначити, що юнаки та дівчата на кожному виді легкоатлетичної програми демонстрували досить хороші результами та сумлінно боролись за нагороди та призи турніру.

Окремо слід зазначити той факт, що відділенню легкої атлетики Коломийської ДЮСШ №1, змогло залучити численних меценатів до цього турніру та черговий раз здивувати своєю гостинністю, за що і отримали відзнаку федерації легкої атлетики Івано-Франківської області з рук президента ФЛАО Віталія Матешко.

Переглядів: 422 | Додав: ЮКРЕЙН | Рейтинг: 0.0/0