Головна » 2014 » Лютий » 3 » Візит Карла Пильного до України!.
16:57
Візит Карла Пильного до України!.
3 лютого Віце-президент ЄА Карел Пильни відвідав Україну 30 січня-2 лютого в Україні з офіційним візитом перебував віце-президент Європейської асоціації легкої атлетики Карел Пильни.

Пильни разом з президентом Федерації легкої атлетики України Ігорем Гоцулом відвідали урочисту церемонію проводів української збірної команди на зимові Олімпійські ігри в Сочі, після чого зустрілися з президентом Національного олімпійського комітету України Сергієм Бубкою. Пильни вручив Наталії Добринській пам’ятну відзнаку за встановлення рекорду Європи з п’ятиборства. Нагадаємо, на чемпіонаті світу-2012 у приміщенні Наталія встановила світовий рекорд, який відповідно став і рекордом континенту. 31 січня Карел Пильни та Ігор Гоцул перебували з візитом у Запоріжжі.

Керманичі легкої атлетики відвідали юнацький чемпіонат України в приміщенні, оглянули манеж, зустрілися з легкоатлетичною громадськістю міста і керівництвом МК «Запоріжсталь» і побували на екскурсії на комбінаті. Разом з генеральним директором ВАТ «Запоріжсталь», Ростиславом Шурмою, Ігор Гоцул та Карел Пильни обговорили підсумки та подальші плани щодо виконання Меморандуму про співпрацю між ФЛАУ та комбінатом. МК «Запоріжсталь», згідно з Меморандумом, направив на реконструкцію легкоатлетичного манежу в Запоріжжі 3,5 млн. грн., у той час як ФЛАУ забезпечила арену сучасним обладнанням для бігових дисциплін, а також стрибків у висоту та з жердиною. Модернізація манежу буде продовжена цього року. 

1 лютого Карел Пильни в Києві провів семінар для президентів регіональних федерацій легкої атлетики. В його рамках про найкращі практики Івано-Франківської, Кіровоградської та Миколаївської областей доповіли Віталій Матешко, Геннадій Заболотний та Анатолій Бугайов. 2 лютого Карел Пильни взяв участь у засіданні Комітету розвитку ФЛАУ. Нагадаємо, в травні 2013 року Київ відвідав віце-президент ЄА Жан Грасіа. В рамках його візиту, зокрема, було проведено навчальний семінар для президентів регіональних ФЛА, членів виконкому ФЛАУ та комітету розвитку ФЛАУ. 

Прес-служба Федерації легкої атлетики України
Переглядів: 434 | Додав: ЮКРЕЙН | Рейтинг: 0.0/0