Головна » 2014 » Лютий » 10 » Відбулось засідання спеціальної комісії з впровадження програми "Дитяча легка атлетика"
14:33
Відбулось засідання спеціальної комісії з впровадження програми "Дитяча легка атлетика"
8 лютого у конфренцзалі Федерації легкої атлетики України відбулося засідання спеціальної комісії з питань реалізації програми "IAAF KIDS' ATHLETICS” в Україні.

Серед ключових питань, які обговорювалися представниками регіональних осередків федерації – популяризація легкої атлетики в Україні, розвиток соматичного здоров’я, підвищення емоційності занять з фізичної культури у дітей віком 7-15 років. Комісія на чолі з президентом федерації – Гоцулом І.Є., сформувала комплекс важливих заходів, які спрямовані на втілення у життя даного проекту.

Цей проект є перспективним на Івано-Франківщині. Наш регіон є одним з тринадцяти в Україні, в якому планується його втілення. Кращі загальноосвітні школи області отримають можливість реалізувати програму "IAAF KIDS' ATHLETICS” у молодших та середніх класах, а також отримають необхідний легкоатлетичний інвентар та обладнання.

Івано-Франківську ФЛАО представляв віце-президент Фомуйма О.Я., котрий братиме активну участь у даній комісії на постійній основі.
Переглядів: 417 | Додав: ЮКРЕЙН | Рейтинг: 0.0/0