Головна » 2014 » Грудень » 12 » відбулось чергове засідання ради флао
14:01
відбулось чергове засідання ради флао

11 грудня відбулось чергове засідання Ради ФЛАО .

Розглядались наступні питання порядку денного:

1. Про конференцію ФЛАУ та нову редакцію концепції розвитку галузі спорту в Україні ,( доповідачі : Дорундяк С.А. та Матешко В.В.)

2. Про членство в ФЛАУ на 2015 рік,( доповідач Матешко В.В.)

3. Про календар ФЛАО на 2015 рік, ( доповідач Фотуйма О.Я.)

4. Про рейтинг атлетів ФЛАО за 2014 рік,( доповідач Матешко В.В.)

5. Різне.

Рада ФЛАО ознайомилась з редакцією оновленого  статуту ФЛАУ,  обговорила нову концепцію розвитку галузі спорту в Україні . Також затвердила календар легкоатлетичних заходів в області  на 2015 рік, визначила кретеріїї оцінки виступу атлетів області в сезоні 2014 року та проаналізувала коефіцієнт корисної дії атлетів.

Також Рада ФЛАО прийняла рішення про відзначення фінансовими преміями трьох атлетів області за підсумками виступів в сезоні 2014 року згідно затвердженого рейтингу атлетів з розрахунку:

- кращий атлет області за сумою набраних залікових очок  серед дорослих, юніорів та юнаків.

Премії заплановано вручити на чемпіонаті області в приміщенні , що відбуватимуться 16-17 січня 2015 року в легкоатлетичному манежі КФВ.

Важливим моментом фіксованого членства в федерації є   щорічне підтвердження атлетами, тренерами, іншими особами членство в федерації , шляхом щорічної здачі членських внесків в сумі 10 грн,, один раз на рік.

Термін подачі членських внесків за 2015 рік триватиме до 17 січня 2015 року.

Спортсмени , тренери, інші особи, що не підтвердять щорічне членство в федерації, не братимуть участь у легкоатлетичних заходах впродовж 2015 року. 

Нагадуємо, що згідно положення про членство в федерації  для вступу в федерацію новим членам ФЛАУ слід подати наступні документи при умові вікової категорії 14+ років :

- письмову заяву

- 1 фотокартку  розміром 3х4 см.

- ксерокопію документа ,що засвідчує особу ( паспорт чи свідоцтво про народження)

- ксерокопію ідентифікаційного коду

-  одноразовий фінансовий внесок у розмірі 20 грн.

- щорічний фінансовий внесок у розмірі 10 грн.

Вище наведені документи подаються а обласну федерацію, котра здійснює процедуру фіксованого членства та звертається в федерацію легкої атлетики України з клопотанням про вступ нових членів і виготовленням членського квитка, котрий незабаром видається кожному новому члену федерації.

Переглядів: 508 | Додав: ЮКРЕЙН | Рейтинг: 0.0/0