Головна » 2015 » Травень » 8 » Відбулись дводенні змагання серед учнів ЗОШ міста
15:52
Відбулись дводенні змагання серед учнів ЗОШ міста

7-8 травня на стадіоні "Юність" обласної дитячо-юнацької спортивної школи проводились міські змагання серед учнів ЗОШ Івано-Франківська за програмою "Дитяча легка атлетика" з нагоди відзначення 20-го Світового дня.

Учні 11 загальноосвітніх шкіл міста та сіл Івано-Франківської міської ради змагались між собою у наступних видах легкоатлетичної програми:

- Біг 60 м + стрибки в довжину (юнаки та дівчата);

- Біг 60 м + штовхання ядра (юнаки та дівчата);

- Естафета 4 х 50 м (юнаки та дівчата);

- Спортивна ходьба 1 000 м (юнаки та дівчата).

За підсумками змагань переможцями та призерами стали:

1 місце - ЗШ № 16

2 місце - ЗОШ № 10

3 місце - Угорницька ЗОШ

Однак, приємно відзначити, що в цих змаганнях не було тих, хто залишився без нагород. Так, кожен учасник отримав сертифікат IAAF про участь в даному заході, також кожна школа-учасник одержала з рук голови відділення НОКУ в Івано-Франківської області Мирослава Карабіна олімпійську атрибутику та книги від Національного Олімпійського Комітету України. Слід зазначити, що учні з великим зацікавленням розглядали подарунки.

Всі переможці та призери отримали футболки, сувенірну атрибутику від IAAF. А також всі переможці та призери в індивідуальних видах програми та за підсумками загальнокомандної боротьби були нагороджені медалями, грамотами, цінними подарунками від федерації легкої атлетики Івано-Франківської області та комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Більше фото

Завантажити протоколи змагань
Переглядів: 530 | Додав: ЮКРЕЙН | Рейтинг: 0.0/0