Головна » 2017 » Листопад » 30 » Відбулась звітно-виборча Конференція ФЛАІФ
10:47
Відбулась звітно-виборча Конференція ФЛАІФ

Конференція обрала РАДУ ФЛАІФ у складі 14 осіб, зокрема, до неї увійшли:

Андрійчук М.М. Антонець В.В. Влашин Т.О. Дорундяк С.А. Кабан В.І. Костишин Я.В. Кухній О.Л. Матешко В.В. Озарко О.П. Пойдюн Н.О. Файчак І.І. Шарий Н.М. Шевчук М.М. Юдкіна Х.В.

Також обрали склад ревізійної комісії і керівні органи.

Делегати Конференції проголосували за присвоєння почесного звання " Почесний член ФЛАІФ" чотирьом членам федерації - Максименку Івану Васильовичу - тренеру-викладачу Долинської ДЮСШ з понад 50-ти річним стажем, - Андрійчука  Мирослав Миколайович- майстер спорту з легкої атлетики, Яремчук Дмитру Михайловичу- Заслуженому тренеру України з легкої атлетики, Заслуженому працівнику ФК і С України та Файчаку Івану Ільковичу - неодноразовому призеру міжнародних та Всеукраїнських змагань з легкої атлетики в категорії ветерани. Також вручили відзнаки організаторам легкоатлетичних змагань в області, активістам та ведучим fm радіо Західний полюс за активне та систематичне висвітлення легкої атлетики в радіо ефірі.

Делегати обговорили нові тенденції в роботі федерації на наступний чотирирічний термін і доручили Раді ФЛАІФ обрати старших тренерів, визначити кількісний і поіменний склад тренерської ради, суддівської колегії. розподіл обов'язків серед членів Ради та організувати подальшу плідну роботу з розвитку легкоатлетичного спорту в області.

Бажаємо плідної праці оновленій Раді федерації!

Переглядів: 385 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0