Головна » 2014 » Серпень » 23 » Відбулась легкоатлетична естафета заради миру в Україні!
14:59
Відбулась легкоатлетична естафета заради миру в Україні!

Легкоатлетична естафета заради миру в Україні відбулась у місті Івано-Франківську в рамках урочистостей присвячених підняттю Державного Прапора України та з нагоди відзначення в місті 23-ї річниці незалежності України.

З чотирьох напрямків в'їзду до Івано-Франківська :
- східного, тисменицьке шосе,
- західного, калуське шосе,
- північного село Вовчинець
- та південного, село Крихівці, одночасно стартували чотири групи спортсменів - легкоатлетів та любителі бігу мешканців нашого міста, котрі пробігаючи вулицями Івано-Франківська вітали його мешканців з 23-ю річницею назалежності нашої держави.




Атлети одягнуті у футболки жовтоблакитних кольорів в руці кожного український прапорець, о 10.00 годині фінішували в центральній частині міста на Вічевому майдані під час урочистого віче з нагоди підняття Державного Прапора України!



Серед учасників легкоатлетичної естафети миру в Україні, відомі ветерани спорту Іван Файчак, багаторазовий переможець Всеукраїнських та міжнародних легкоатлетичних змагань серед ветеранів. Ярослав Остафійчук, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, викладач кафедри фізичного виховання і спорту Івано-Франківського національного медичного університету ,майстер спорту міжнародного класу з марафону Марія Василюк, нині начальник міського центру «Інваспорт», переможці та призери юнацьких Всеукраїнських легкоатлетичних змагань, учні ДЮСШ міста, а також любителі бігу. Загалом понад 50-ть учасників легкоатлетичної естафети миру.


Легкоатлетична естафета миру в Україні відбулась на теренах міста Івано-Франківська за підтримки Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області, комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та відділення національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області.

Фотозвіт
Переглядів: 516 | Додав: ЮКРЕЙН | Рейтинг: 0.0/0