Головна » 2019 » Січень » 31 » Важлива інформація для наших провідних атлетів!
14:04
Важлива інформація для наших провідних атлетів!

Головна тренерська рада Федерації легкої атлетики України затвердила перелік атлетів, які є кандидатами на участь в чемпіонаті світу-2019 (Доха, Катар).

Всі претенденти на виступ на чемпіонаті світу мають регулярно надавати до антидопінгової системи «ADAMS-WADA» інформацію про своє місцеперебування задля можливості проведення позазмагальних тестувань, що, відповідно до правил ВАДА, робиться без попередження. З січня по вересень ці атлети мають пройти щонайменше три позазмагальних тестування. Для представників груп спринту, стрибків та метань це – тестування сечі, для витривалості та багатоборств однією з проб буде проба крові. Перелік сформовано з атлетів, які вже виконали норматив на чемпіонат світу-2019, або показали результат, близький до нього.

Також тренерська рада могла рекомендувати до включення цей в перелік атлетів, які показують останнім часом значний прогрес в результатах, отож незабаром також можуть виконати норматив. Зазначимо, що нижченаведений перелік не є остаточним. Він може зменшуватися – якщо щодо атлета розпочинається провадження, якщо атлет зазнає серйозної травми або динаміка результатів починається різко погіршуватися. А також може розширюватися, якщо якісь атлети не з цього переліку виконають норматив на чемпіонат світу-2019, покажуть результат близький до нього, або динаміка їхніх результатів почне значно покращуватися, і в перспективі вони зможуть вибороти право взяти участь в чемпіонаті світу-2019.

Серед низ і наші атлети:

athlete rw 50km Yudkina Khrystyna 04.12.1984

 athlete rw 50km Zakalnytskyi Marian 19.08.1994

 athlete rw 50km Litaniuk Valerii 02.04.1994

Наразі перелік складається з 97-ми атлетів.

Переглядів: 335 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0