Головна » 2015 » Вересень » 17 » В ЗШ № 7 Івано-Франківська відбулись легкоатлетичні змагання
06:45
В ЗШ № 7 Івано-Франківська відбулись легкоатлетичні змагання

В середу, 16 вересня, в Івано-Франківській загальноосвітній школі № 7 відбулись легкоатлетичні змагання за програмою «Дитяча легка атлетика ІААФ».

Змагання для дітей організовували комітет фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської ради за підтримки федерації легкої атлетики Івано-Франківської області та дирекції школи № 7.

Шість команд, а це учні 5 та 7 класів, мали нагоду проявити свої найкращі вміння та якості у бар’єрному бігу, естафеті з кільцями, «класиках», метанні м’яча та метанні спису, а також у комбінованій естафеті.

Перед початком заходу вітальним словом до присутніх звернувся Віталій Матешко, президент ФЛАО, котрий побажав всім учасникам безкомпромісної боротьби, перемог, а найголовніше, щоб діти хотіли займатись спортом. Адже спорт – це здоров’я, це майбутнє нації, зауважив Віталій Матешко.

Опісля офіційної церемонії, команди приготувались до старту і розпочалось найцікавіше! Учні боролись за кожну секунду дистанції, адже розуміли, що перемагають лише найшвидші. Приємно здивувала і атмосфера навколо – всі ті, хто не приймав участі, активно підтримував своїх друзів за межами майданчика.

За підсумками 6 легкоатлетичних естафет команди розташувались у наступному порядку:

1 місце – «220 вольт» (учні 7а класу)

2 місце – «Бандерівці» (учні 7б класу)

3 місце – «Форсаж» (учні 6б класу)

4 місце – «Спортивні білочки» (учні 5а класу)

5 місце – «Водограй» (учні 5б класу)

6 місце – «Фреш» (учні 6а класу)

Приємно, що в такий день не було тих, хто програв. Всі учасники отримали спеціальні дипломи за активну участь в змаганнях, а переможці та призери були нагороджені грамотами та цікавими сувенірами від організаторів змагань.

Бажаємо всім учасникам не зупинятись на досягнутому, на далі, продовжувати активно займатись фізичної культурою та здобувати нові перемоги!

Переглядів: 457 | Додав: Intelkom | Рейтинг: 0.0/0