Головна » 2017 » Квітень » 8 » В РАМКАХ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗДОРОВ'Я У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ЗМАГАЛИСЬ УЧНІ ЗШ №11
12:04
В РАМКАХ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗДОРОВ'Я У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ЗМАГАЛИСЬ УЧНІ ЗШ №11

В рамках відзначення Всесвітнього дня здоров'я,  07 квітня в місті Івано-Франківську  у спортивному залі загальноосвітньої школи №11 відбулись змагання серед учнів 4-х класів цієї школи  за програмою ІААF " Дитяча легка атлетика".

Слід зазначити, що  даний захід змогли переглянути вчителі фізичного виховання  загальноосвітніх шкіл  міста. котрі на власні очі познайомились з новим легкоатлетичним обладнанням , перебуваючи  у цій школі на методичному об'єднанні вчителів ФВ, 

відповідно федерація отримала низку запрошень до інших шкіл з метою .проведення подібних заходів серед дітей у різних мікрорайонах міста.

Також було обговорено  можливість запланувати в системі освіти міста проведення офіційного чемпіонату серед ЗОШ  у 2018 році, як важливого засобу покращення рухової активності шкільної молоді та відбору перспективних дітей в групи початкової підготовки на відділення легкої атлетики в ДЮСШ..  

Діти залюбки змагались у шести запропонованих їм  різноманітних естафетах, зокрема:

- бар'єрний біг;

- метання спису;

- метання м'яча;

- бііг поміж  стійок;

- біг через драбинку.

- стрибки у довжину з місця.

За результатами виступів команди нагороджені медалями та грамотами федерації легкої атлетики Івано-Франківської області і командними кубками.

Наступні змагання відбудуться незабаром на базі Івано-Франківської Гімназії №2 ,що розташована по вул. Шухевича,35.

 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 366 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0