Головна » 2015 » Вересень » 14 » В Івано-Франківську відбулось «Свято спорту»
08:25
В Івано-Франківську відбулось «Свято спорту»

12 вересня, в День фізичної культури і спорту, на вічевому майдані відбулось «Свято спорту». Комітет фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради спільно з відділенням НОК України в Івано-Франківській області та міським центром з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» відзначали кращих спортсменів, тренерів та фахівців галузі фізичної культури і спорту Івано-Франківська.

Вітальним словом до всіх присутніх звернувся міський голова Віктор Анушкевичус, котрий подякував всім вчителям, викладачам, тренерам, спортсменам за їхній внесок у розвиток та популяризацію здорового способу життя, а також побажав всім спортсменам майбутніх перемог!

Привітати номінантів та всіх гостей «Свята спорту» прийшли і відомі спортсмени нашого міста, зокрема Заслужений майстер спорту України  зі спортивної гімнастики, учасниця 28-х літніх Олімпійських ігор Дарія Згоба, керівника департаменту олімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту  України, Майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасник 26, 27 та 28-х літніх Олімпійських ігор у штовханні ядра  Роман Вірастюк та Тетяна Ляхович - майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця 27, 28 та 29-х  літніх Олімпійських ігор,  багаторазова чемпіонка України, рекордсменка України з метання спису, голова відділення НОК України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін, начальник міського центру «Інваспорт» Марія Василюк, голова комітету фізичної культури і спорту, президент Івано-Франківської обласної ФЛА Віталій Матешко, а також заступник начальника управління молоді і спорту Івано-Франківської ОДА Назар Павлів.

«Безперечно, кожен з вас, зробив свій вагомий внесок у розвиток спорту в Івано-Франківську. Висловлюю найщиріші слова подяки всім вам та вірю, що спортивна слава Івано-Франківська й надалі буде примножуватись», зазначив у своєму виступі Віталій Матешко.

Зазначимо, що окрім спортсменів, тренерів та фахівців спортивної галузі Івано-Франківська, спеціальною відзнакою був нагороджений колектив спортивного клубу «Альянс», котрий відзначав 3-ю річницю з дня заснування.

Розважали присутніх переможець  Всеукраїнських фестивалів «На крилах надії» та  гордість премії «Зорепад» Сергій Кудиба, шоу-балет спортивного клубу «Альянс» та лауреат міських та обласних пісенних конкурсів Уляна Слободян, котрі своїми енергійними виступами заряджали свій присутніх на позитивні емоції!

Приємно, що серед тих, хто потрапив до списку номінантів свята, були і представники "Королеви спорту", зокрема відзнаками та подяками комітету фізичної культури і спорту, грошовими преміями були нагороджені:

Маланюк Ярослав Дмитрович – старший тренер-викладач відділення легкої атлетики Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, тренер вищої категорії.

Гаврилюк Михайло Богданович – кандидат в майстри спорту України з легкої атлетики, чемпіон Європейського Юнацького Олімпійського фестивалю 2015 р. в м. Баку (Азербайджанська республіка), срібний призер Юнацького чемпіонату світу 2015 р. (Колумбія), чемпіон України з метання молоту, вихованець Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Файчак Іван Ількович – срібний та бронзовий призер чемпіонату Європи з легкої атлетики у приміщенні серед ветеранів 2015 р. в м. Торунь (Польща), чемпіон та рекордсмен України з легкої атлетики серед ветеранів з бар’єрного бігу та легкоатлетичного п’ятиборства. Викладач кафедри фізичного виховання Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

 

Кривоніс Андрій Михайлович – тренер-викладач з легкої атлетики Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Інваспорт», інструктор міського фізкультурно-оздоровчого центру для людей з особливими потребами.

Волуйкевич Павло Романович – майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіон світу та бронзовий призер чемпіонату Європи з легкої атлетики «Інваспорт».

Біленко Михайло Дмитрович – кандидат в майстри спорту України з легкої атлетики, переможець чемпіонату України з легкої атлетики серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, вадами зору та вадами розумового і фізичного розвитку.

Біленко Василь Дмитрович – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, срібний призер чемпіонату світу та срібний призер чемпіонату Європи 2014 року з легкої атлетики «Інваспорт».

Шуляр Юлія Павлівна – кандидат в майстри спорту України з легкої атлетики, переможець чемпіонату України з легкої атлетики серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, вадами зору та вадами розумового і фізичного розвитку.

Туркалевич Роман – тренер-викладач відділення легкої атлетики Івано-Франківської обласної ДЮСШ

Соловій Анастасія – срібний призер чемпіонату України зі спортивної ходьби

Соловій Олексій – переможець чемпіонату України 2015 року зі спортивної ходьби.

Опісля офіційної церемонії на всіх гостей заходу очікувала приємна несподіванка! Спортивний клуб «Альянс» провів півторагодинний фітнес-марафон, в якому кожен охочий міг взяти участь та позайматись з професійними тренерами клубу.

Вітаємо лауреатів свята, спортсменів, тренерів та просто любителів спорту з професійним святом та зичимо нових перемог!

Переглядів: 811 | Додав: Intelkom | Рейтинг: 0.0/0