Головна » 2017 » Квітень » 8 » В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ РОЗПОЧАТО СЕЗОН ДИТЯЧОЇ ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ
11:15
В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ РОЗПОЧАТО СЕЗОН ДИТЯЧОЇ ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ

В рамках відзначення 10-ї річниці створення Івано-Франківського міського центру фізичного здоров'я населення " Спорт для всіх", що являється партнером федерації легкої атлетики Івано-Франківської області, відбулись змагання серед школярів міста за програмою ІААF " Дитяча легка атлетика".

Шість десятків хлопчаків та дівчат міста змагались у спортивному залі Комунального підприємства " Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр" в естафеті " Формула-!" та мали змогу відчути переваги нового і яскравого легкоатлетичного обладнання.  ,Самим змаганням команд передувала запальна музична розминка.

Окрім позитивних емоцій .та подарунків у вигляді командних кубків і футболок з логотипом свята , команди які стали призерами отримали медалі,грамоти від організаторів заходу. Нагороди вручав президент федерації легкої атлетики Івано-Франківської області Віталій Матешко.

Федерація планує провести серію таких   заходів не лише в обласному центрі , а ще в районах  області де створені легкоатлетичні осередки.

Тому до зустрічі юні атлети на Ваших спортивних майданчиках. 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 375 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0