Головна » 2015 » Травень » 8 » В Івано-Франківську пройшли змагання за програмою «Дитяча легка атлетика»
06:11
В Івано-Франківську пройшли змагання за програмою «Дитяча легка атлетика»

7 травня в спортивному залі ЗШ № 26 відбулись змагання за програмою «Дитяча легка атлетика» присвячені відзначення 20-го Світового легкоатлетичного дня.

Школярі 3-4 класів мали змогу позмагатись у різноманітних спортивних естафетах, в котрих  повинні були проявити силу та спритність і при цьому, необхідно було показати максимальний результат, адже змагання були командними.

Перед початком заходу до всіх учасників звернувся президент федерації легкої атлетики Івано-Франківської області, голова комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Віталій Матешко, а також голова відділення НОК України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін, котрий побажав всім учасникам досягнути олімпійських висот і щоб дані змагання були першим кроком для цього.

Запальним танцем вихованців школи привітали всіх присутніх і розпочалось найцікавіше: учасники почали змагатись!

Всі юні чемпіони оббігали стійки, стрибали класики та намагались якнайшвидше подолати бар’єрну смугу перешкод і у підсумку здобули наступні місця:

6 місце – команда "Орли"

5 місце – команда "Ураган"

4 місце – команда "Хижаки"

3 місце – команда "Євродіти"

2 місце – команда "Весельчата"

1 місце – команда "Пума"

Найприємніше, що в цей день ніхто не залишився без призів! Учасники команд, що не потрапили до призової трійки, отримали спеціальні дипломи за участь в змаганнях від одного зі співорганізаторів змагань SC “Alias”, а всі переможці та призери одержали футболки, грамоти, медалі та спеціальні відзнаки від Міжнародної легкоатлетичної федерації (IAAF), федерації легкої атлетики Івано-Франківської області та комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Організатори заходу висловлюють щиру подяку управлінню освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, а також дирекції ЗШ № 26 за допомогу в організації змагань.

Переглянути фотозвіт

Переглядів: 477 | Додав: Intelkom | Рейтинг: 0.0/0