Головна » 2015 » Вересень » 8 » В Долинській ДЮСШ відбулись урочисті проводи на заслужений відпочинок
15:45
В Долинській ДЮСШ відбулись урочисті проводи на заслужений відпочинок

8 вересня в Долинській дитячо-юнацькій спортивній школі Івано-Франківської області відбулась неординарна подія.

Колектив спортивної школи започаткував урочистості з нагоди завершення трудової діяльності у зв'язку з виходом на пенсію відразу декількох працівників. Двоє з яких працювали в господарському відділі та впродовж багатьох років сумлінно виконували свою роботу яка полягала у прибиранні приміщень ДЮСШ, а ще один працівник школи  тренер-викладач відділення легкої атлетики Максименко Іван Васильович 1939 року народження,  плідно відпрацював тут з 1964 року по сьогоднішній день.

За  51  рік трудової діяльності Максименко Іван Васильович підготував  не один десяток юних спортсменів, а саме головне  здібних,  вихованих та фізично здорових юнаків і дівчат.

За словами Івана Васильовича котрі він виголосив перед своїми колегами "Головне у житті прагнути до мети і ніколи не зупинятись перед будь-якими перешкодами".

До численних вітань від колективу ДЮСШ, учнів Івана Васильовича ,керівництва Долинської РДА, управління молоді і спорту Івано-Франківської ОДА  долучилась також  федерація легкої атлетики Івано-Франківської області.

Ми рівняємось на Вас шановний Іване Васильовичу!

Та бажаємо поряд з нами в доброму здоров'ї, бути свідком ще не одного десятку цікавих та захоплюючих змагань "Королеви спорту" 

З найщирішими побажаннями, президент ФЛАО Віталій Матешко.

Переглядів: 827 | Додав: Intelkom | Рейтинг: 0.0/0