Головна » 2014 » Лютий » 28 » В Алушті відбувся чемпіонат України зі спортивної ходьби!
20:32
В Алушті відбувся чемпіонат України зі спортивної ходьби!
28 лютого відбувся чемпіонат України зі спортивної ходьби в м. Алушта АР Крим. 

У чемпіонаті брали участь 13 обласних центрів України, 115 учасників серед яких 17 МСУМК.

Івано-Франківщину представляли 9 атлетів. Очікуваною перемогою на дистанції 10 км серед юніорок стала "вікторія" Ганни Суслик з результатом 47:29, вихованка СДЮШОР ФСТ "Україна" та ШВСМ Івано-Франківської області, котра вперше в житті виконала норматив майстра спорту України та здобула право в складі збірної команди України брати участь в кубку Світу, що відбудеться 3-4 травня 2014 року в Китаї!

Срібну нагороду у спортивній ходьбі на 10 км серед юніорів здобув Андрій Водвуд з результатом 43:52, вихованець Рожнятівської ДЮСШ, студент ІФКФВ НУФКіСУ, вперше виконавши норматив КМСУ та здобув право виступати на кубку Світу зі спортивної ходьби, що відбудеться 3-4 травня 2014 року у місті Тайкан (Китай).

Слід зазначити перевищення особистих досягнень у наступних спортсменів:
Іванна Данилюк у спортивній ходьбі на 10 км серед юніорок з результатом 49:18 хв., вихованка Рожнятівської ДЮШС, студентка ІФКФВ НУФКіСУ, вперше виконавши норматив КМСУ та Анна Бабінчук на цій же дистанції з результатом 50:05 хв., вихованка Івано-Франківської СДЮШОР ФСТ "Україна" фінішувавши на 5-й сходинці в особистому заліку.

Вікторія Пчелінцева у спортивній ходьбі на 5 км серед дівчат з результатом 25,37 хв., вихованка Івано-Франківської ОДЮСШ, студентка ІФКФВ НУФКіСУ , Валерій Літанюк у ходьбі на 20 км серед чоловіків та молоді з результатом 1:39:44, Світлана Гусак у спортивній ходьбі на 5 км серед дівчат з результатом 26:31 хв., вихованка Рожнятівської ДЮСШ.

Олег Яремко у спортивній ходьбі серед юнаків на 3 км з результатом 14:26 хв., вихованець Калуської ДЮСШ, також зумів перевищити свій особистий результат.

За підсумками чемпіонату у загальнокомандній боротьбі Івано-Франківська область здобула 5-те загальнокомандне місце із сумою 190 очок, котре в даний момент є найкращим досягненням серед команд Івано-Франківської області, що брали участь у змаганнях зимового сезону 2014 року. Усі дев’ять атлетів зробили особистий внесок до загальної скарбнички команди.

Рада ФЛАО щиро вітає спортсменів та тренерів та зичить подальших успіхів у змаганнях!

Більше фото 

Переглядів: 945 | Додав: Intelkom | Рейтинг: 0.0/0