Головна » 2014 » Квітень » 2 » У спортзалі Городенківської ДЮСШ відбувся традиційний легкоатлетичний турнір «Придністров’я».
16:20
У спортзалі Городенківської ДЮСШ відбувся традиційний легкоатлетичний турнір «Придністров’я».

У спортзалі Городенківської ДЮСШ відбувся традиційний легкоатлетичний турнір «Придністров’я». У змаганнях взяли участь команди хлопчиків та дівчаток 2001 — 2002 р. н. із Західного регіону. Турнір був присвячений пам’яті героїв Небесної Сотні. У вітальному слові 

директор ДЮСШ Михайло Думанський розповів про нашого Героя, сотника Сергія Дідича. Присутні вшанували загиблих  хвилиною мовчання, дружно виконали Гімн України. Зал прикрасили синьо-жовті кульки.

Як повідомив Богдан АЛІМАН, тренер-викладач ДЮСШ, запекла боротьба точилася на бігових доріжках та секторі для штовхання кулі. Багато юних спортсменів уперше в своєму житті вийшли на старт, який, можливо й приведе когось із них до високих досягнень. Були й такі, що вперше отримали медалі. А таке запам’ятається назавжди.

Турнір започатковано ще 1986 року. Свого часу в ньому брали участь МСМК України, учасниця Олімпійських ігор в Афінах і Пекіні Ірина Шепетюк, майстри спорту України Ольга Андрєєва, Роман Бублик, Оксана Крижанівська. Радує те, що нинішня юнь змагається з надією на високі результати. Поки ж є такі фахівці, які люблять свій вид спорту, плідно працюють з дітворою та самі організовують такі святкові хвилини, королева спорту-легка атлетика буде посеред нас!

РАДА ФЛАО вітає переможців та призерів турніру, успіхів юні друзі!

Переглядів: 402 | Додав: ЮКРЕЙН | Рейтинг: 0.0/0