Головна » 2015 » Січень » 17 » Проходить чемпіонат області з легкої атлетики
10:58
Проходить чемпіонат області з легкої атлетики
16-17 січня у легкоатлетичному манежі ІФ КФВ та на легкоатлетичних секторах поблизу манежу відбувається чемпіонат Івано-Франківської області з легкої атлетики у приміщенні та чемпіонат області з легкоатлетичних метань.

Беруть участь легкоатлети міст та районів області, учні ДЮСШ та СДЮШОР, а також студенти місцевих ВНЗ. Загалом понад 160 атлетів.

Змагаються спортсмени у 14 легкоатлетичних дисциплінах. За підсумками змагань тренерська рада визначить збірні команди області, котрі братимуть участь у Всеукраїнських змаганнях зимового сезону 2015 року у відповідності з календарем ФЛАУ. Серед вагомих результатів першого дня змагань слід відзначити:

- Михайла Гаврилюка в метанні молота, що переміг з новим вищим досягненням області у категорії юнаків до 17 років, метнувши снаряд на 75 м. 90 см.
Вихованець тренера-викладача Івано-Франківської обласної ДЮСШ Маланюка Ярослава Дмитровича;
- Галина Облещук перемогла серед жінок у штовханні ядра з результатом 17 м. 94 см.(Івано-Франківська ШВСМ)
Вихованка Заслуженого тренера України з легкої атлетики та Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Шарого Івана Григоровича;
- Ганна Суслик здобула впевнену перемогу у спортивній ходьбі на дистанції 3000 м, серед жінок та юніорок з результатом 13 хв. 40,52 сек.

Переглядів: 516 | Додав: Intelkom | Рейтинг: 0.0/0