Головна » 2017 » Березень » 10 » ПРЕС КОНФЕРЕНЦІЯ З ПРИВОДУ ПРОВЕДЕННЯ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ЗИМОВОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ ЗІ СПОРТИВНОЇ ХОДЬБИ
14:19
ПРЕС КОНФЕРЕНЦІЯ З ПРИВОДУ ПРОВЕДЕННЯ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ЗИМОВОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ ЗІ СПОРТИВНОЇ ХОДЬБИ

У приміщення Івано-Франківської міської ради відбулась прес конференція з приводу проведення в місті Зимового чемпіонату України зі спортивної ходьби.

До Івано-Франківська прибули понад 200 атлетів та тренерів з 15 областей України та один скороход зі своїм особистим тренером  з Литви. Впродовж двох днів 11 та 12 березня по вул. Незалежності у центральній частині міста відбуватиметься Зимовий чемпіонат України. Буде розіграно 12 комплектів нагород на шести дистанціях у чоловіків,жінок. чоловіків молодь, жінок молодь , юніорів та юнаків. Дистанції 35, 20,10,5,3,2 км. Прикарпаття представлятиме 19 атлетів в усіх вікових категоріях.

Старший тренер України зі спортивної ходьби Денис Тобіас та головний тренер збірної команди України з видів витривалості Сергій Романчук  відзначили добру готовність провідних атлетів України ,адже дані змагання є відбірковими на Кубок Європи зі спортивної ходьби котрий пройде у травні місяці в місті Подебради Чеська Республіка.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків відзначив стабільне прагнення міста до можливості проведення  різноманітних Всеукраїнських та міжнародних змагань у тому числі зі спортивної ходьби котра стала візитівкою міста серед любителій цього виду легкої атлетики. 

Родзинкою цьогорічного  чемпіонату буде промоційна акція котра передуватиме початку змагань, зокрема відбудеться пробіг на дистанцію 1 км серед любителів бігу міста з нагоди участі мешканця міста , члена територіальної федерації легкої атлетики  України Івана Ільковича Файчака  у  VII Чемпіонаті Світу з легкої атлетики серед ветеранів у приміщенні, який відбудеться у період з 19 по 25 березня 2016 року у м. Дегу (Південна Корея). Іван ількович теж братиме участь у цьому забігу. Вважаємо подібні акції доброю промоцією здорового способу життя та популяризацію легкоатлетичного спорту серед мешканців міста. Також місцевий оргкомітет підготував низку позитивних сюрпризів для учасників чемпіонату. Приходьте та вболівайте за найелегантніших представників "Королеви спорту" серед яких учасники ХХХІ літніх олімпійських ігор в Ріо де Женейро, майстри спорту України міжнародного класу, а також молоді перспективні скороходи України .

 

 

Переглядів: 372 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0