Головна » 2013 » Жовтень » 20 » Перший день ЧУ та 17 міжнародного Кубка "Вечірній івано-Франківськ"
05:29
Перший день ЧУ та 17 міжнародного Кубка "Вечірній івано-Франківськ"
Перший день ЧУ та 17 міжнародного Кубка "Вечірній івано-Франківськ"

   19 жовтня на вул. Андрія Мельника в Івано-Франківську, учасниками змагань здобуто 12 комплектів нагород в індивідуальному заліку та 2 комплекти в командній боротьбі серед ДЮСШ на Чемпіонаті України зі спортивної ходьби серед команд ДЮСШ та СДЮШОР, чемпіонаті Івано-Франківської області зі спортивної ходьби серед команд ДЮСШ та СДЮШОР та в рамках 17-х міжнародних змагань Кубка "Вечірній івано-Франківськ".
    Слід зазначити , що за підсумками першого дня змагань перевищено одне вище досягнення змагань у віковій категорії юнаки молодші ( 15 років) на дистанції 5 км. Єдуард Забуженко з Хмельницької області перевищив своє особисте доягнення встановлене у минулому році на наших змаганнях в Івано-Фоанківську на цій же дистанції.
    У командній боротьбі серед команд ДЮСШ перемогу святкують скороходи ДЮСШ Сумського району, друге загальнокомандне місце у Івано-Франківської обласної ДЮСШ, а третє у Рожнятівської районної ДЮСШ Івано-Франківської області.
   А сьогодні на новій трасі спортивної ходьби по вул. незалежності буде творитись історія на дистанції 50 км., серед чоловіків та      молоді, а також на дистанції 3 км., сред жінок та чоловіків категорія верерани.
Отож хто , ще незнає поспішайте до нас! 
Організаційний делегат змагань Віталій Матешко!.



Переглядів: 407 | Додав: ЮКРЕЙН | Рейтинг: 0.0/0