Головна » 2019 » Березень » 14 » Незабаром Зимовий Чемпіонат України зі спортивної ходьби відбудеться у Івано-Франківську.
09:24
Незабаром Зимовий Чемпіонат України зі спортивної ходьби відбудеться у Івано-Франківську.

Вже менше десяти днів залишилось до  Зимового Чемпіонату України зі спортивної ходьби. На старт вийдуть найкращі скороходи країни, котрі виборюватимуть нагороди у 7-ми вікових категоріях на дистанції- 35, 20,10,5,3,2 км., та розіграють 14 комплектів нагород. Змагатимуться чоловіки, жінки, молодь, юніори, юнаки і юнаки та дівчата до 16 років. Серед учасників змагань титуловані скороходи, члени національної збірної команди України. А також ІВАНО-ФРАНКІВЦІ , рекордсменка України зі спортивної ходьби на 35 та 50 км, Христина Юдкіна та майстер спорту України міжнародного класу Валерій Літанюк. Загалом 20 скороходів Прикарпаття братимуть участь у цьогорічному чемпіонаті.

Початок змагань, 23 березня о 9.45. Запрошуємо містян підтримати своїх атлетів.

У другий день чемпіонату змагання розпочнуться о 10.00 годині.

А на 11.00 годину запрошуємо хлопців та дівчат вікової групи 8-12 років з метою участі у захоплюючих командних естафетах за програмою " Дитяча легка атлетика ІААФ".

На вас діти чекають нагороди та солодкі призи.

На передодні  чемпіонату в Івано-Франківську відбудеться навчально-практичний семінар для суддів з легкої атлетики , що представляють різні міста України та місцевих фахівців за участі лектора ІААФ Анни  Веселової з міста Тель-Авів ( Ізраїль).

Також під час чемпіонату у нашому місті відбудеться чергове засідання Виконкому та РАДИ ФЛАУ за головуванням президента федерації Ігора Євгеновича Гоцула.

Отже наступні вихідну обіцяють бути легкоатлетично насиченими у обласному центрі Прикарпаття.

Переглядів: 378 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0