Головна » 2015 » Лютий » 25 » Ігор Жданов закликав спортивну громаду приєднатися до Меморандуму про підтримку Дорожньої карти реформ у сфері фізичної культури та спорту
14:05
Ігор Жданов закликав спортивну громаду приєднатися до Меморандуму про підтримку Дорожньої карти реформ у сфері фізичної культури та спорту

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов закликав усіх представників спортивної громадськості, які виступають за ефективні, добре продумані та виважені зміни – підписати Меморандум про підтримку Дорожньої карти реформ у сфері фізичної культури та спорту.

Він також закликав представників спортивних федерацій та усіх небайдужих фахівців приєднатися до роботи Ради з питань реформ у галузі спорту і фізичної культури. Разом працювати над конкретними змінами у сфері на базі цього відкритого для дискусій майданчику.

Міністр зазначив, що цей консультативно-дорадчий орган, створений при Міністерстві, вже розпочав свою роботу. Зокрема, на своєму першому засіданні, члени Ради реформ надали корисні пропозиції щодо тексту редакції проекту змін до Закону «Про фізичну культуру і спорт», яка передбачає відмову Міністерства від невластивих функцій.

«Ніхто не матиме монополію на реформи в спортивній сфері. Повноцінне громадське обговорення запропонованих змін, максимальна відкритість та урахування усіх конструктивних пропозицій – це одна із головних запорук успіху проведення реформ у спортивній галузі», - наголосив Ігор Жданов.

Джерело

Переглядів: 394 | Додав: Intelkom | Рейтинг: 0.0/0