Головна » 2018 » Березень » 17 » І етап Західноукраїнської ліги за програмою «Дитяча легка атлетика ІААФ» відбувся в Івано-Франківську.
10:38
І етап Західноукраїнської ліги за програмою «Дитяча легка атлетика ІААФ» відбувся в Івано-Франківську.

16 березня 2018 року у спортивному залі Комунального підприємства «Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр» відбувся І етап західноукраїнської ліги за програмою «Дитяча легка атлетика ІААФ». Змагалось 6 команд, учні п'ятих класів з Ужгорода, Хмельницького, Луцька, Тернополя та дві команди з Івано-Франківська.

Учасників привітали:

- Секретар Івано-Франківської міської ради Оксана Савчук;

- чемпіонка світу серед молоді з бігу на 1500 метрів, учасниця 28 літніх олімпійських ігор в Афінах, майстер спорту України міжнародного класу Неля Непорадна;

-  президент ТФЛА, директор департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міськради Віталій Матешко.

Команди у складі 4 хлопчиків та 4 дівчат демонстрували свої здібності у наступних випробуваннях: біг з елементами бар'єрів, метання спису, оббігання стійок, біг «драбинка», багатоскоки з місця, стрибки « хрестик», а також комплексна естафета «формула-1».

За підсумками випробувань перемогу здобула команда з міста Ужгорода. Срібні нагороди дістались команді з Луцька, а господарі здобули бронзові нагороди. Діти отримали медалі, грамоти, значки ,вимпели,футболки з логотипом змагань та командний кубок.

Організатори І етапу західноукраїнської ліги: ТФЛА Івано-Франківська, департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківський міський центр» Спорт для всіх» за підтримки міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

Окрім змагальної частини, господарі забеспечили активне дозвілля для дітей, котрі мали змогу відвідати міську ратушу та побачити Івано-Франківськ з висоти пташиного польоту, також відвідали карооке дискотеку у приміщенні постійного партнера Івано-Франківської ТЛА театру-кіно « Люмєр».

Загалом такого роду командний змагальний досвід діти отримують беручи участь безпосередньо під час самих випробувань, вправно використовуючи обладнання дитяча легка атлетика.

Уже 27 березня команди прибудуть в Ужгород та боротимуться за нагороди ІІ етапу західноукраїнської ліги.

А заключний етап відбудеться в місті Тернополі на початку квітня.

Переглядів: 406 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0