Головна » 2018 » Березень » 14 » ФІНАЛ Івано-Франківської міської ліги дитяча легка атлетика
13:16
ФІНАЛ Івано-Франківської міської ліги дитяча легка атлетика

В Івано-Франківську завершились фінальні змагання міської ліги за програмою " Дитяча легка атлетика ІААФ"

У період з 01 лютого по 13 березня у спортивних залах Івано-Франківських ЗШ тривали захоплюючі командні змагання з елементами легкої атлетики Івано-Франківської міської ліги за програмою" Дитяча легка атлетика ІААФ".

Організатори заходу :

Федерація легкої атлетики Івано-Франківської області; Івано-Франківський міський центр " Спорт для всіх"; За підтримки Департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської ради та Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

Учасниками п'яти етапів Івано-Франківської міської ліги були учнівські команди 5-х класів з 16 шкільних навчальних закладів міста. Юні школярі залюбки випробували свої здібності та вміння на цікавому легкоатлетичному обладнанні і продемонстрували набуті навички, а тренери селекціонери відібрали талановитих дітей та запросили в легкоатлетичні секції міських ДЮСШ .

У фінальній частині міської ліги взяли участь десять команд, що відбувся на базі ЗШ №24.

Команди змагались у естафеті "Формула-1", метали спис, виконували багатоскоки у довжину , бігли естафету "Драбинка", а також естафету з елементами бар'єрного бігу, стрибки " хрестик".

За підсумками фінальної частини змагань командну перемогу святкували учні ЗШ №1, друге місце здобула команда Української Гімназії №1, третій результат у команди ЗШ №19.

Усі команди нагороджені пам'ятними медальками з логотипом міської дитячої ліги з легкої атлетики,вимпелами ФЛАІФ, а команди призери отримали загальнокомандні кубки і грамоти ФЛАІФ.

Доречно зазначити ,що команда переможець учні ЗШ №1 Івано-Франківської міської ліги здобула право представляти наше місто в Західноукраїнській лізі за програмою "Дитяча легка атлетика ІААФ". Перший етап якої відбудеться у нашому місті 16 березня. Окрім господарів до нас прибудуть команди з Ужгорода, Львова, Тернополя, Луцька та Хмельницького.

Отже дитяча легка атлетика набирає обертів і це ще один позитивний момент у царині   "Королеви спорту".

Переглядів: 335 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0