Головна » 2015 » Серпень » 16 » Два дні "Дитячої легкої атлетики" на Івано-Франківщині!
09:51
Два дні "Дитячої легкої атлетики" на Івано-Франківщині!

В п'ятницю та суботу на Івано-Франківщині пройшли спортивні змагання за програмою "Дитяча легка атлетика IAAF".

14 серпня в дитячому літньому оздоровчому таборі "Лімниця" (с. Вістова, Калуський р-н) відбулись "Малі олімпійські ігри" серед дітей, котрі відпочивають в таборі.

Захід організовували комітет фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради за підтримки федерації легкої атлетики Івано-Франківської області та за сприяння Івано-Франківського міського центру "Спорт для всіх" та відділення НОК України в Івано-Франківській області.

Як і на справжніх Олімпійських іграх перед початком відбулась офіційна церемонія відкриття змагань. Учасників привітали представники Японії, Африканського континенту та Індії.

Вітальними словами до присутніх звернувся голова комітету фізичної культури і спорту, президент федерації легкої атлетики Віталій Матешко, котрий побажав всіх перемог та після цього почалось найцікавіше.

Серед дітей було сформовано 6 команд, котрі змагались у шести видах легкоатлетичних естафет. Діти мали можливість змагань в естафетах з кільцями, бігу з бар'єрами, метанні спису та м'яча, "класиках" та човниковому бігу.

Неочікувано напружена боротьба тривала у кожному виді змагань. Про цікавість дітей до заходу свідчить і той факт, що дві команди набрали однакову кількість очок і розділили 4-5 сходинку.

Отож, команди за підсумками змагань зайняли наступні місця:

1 місце - Спартанці
2 місце - Непереможці
3 місце - Професіонали
4-5 місце - Олімпійці, Говерла
6 місце - Атлети

Всі переможці та призери отримали нагороди від організаторів заходу.

А вже наступного дня, в суботу, на святкування 60-ї річниці з дня заснування Коломийської ДЮСШ № 1 відбулись змагання на стадіоні "Юність".

Передували змаганням виступи колективів художньої самодіяльності, до всіх присутніх звернулись відомі спортсмени та функціонери області, а також були вручені пам'ятні відзнаки. Зокрема, за високий професіоналізм, розвиток спорту на Прикарпатті відзнаку президента федерації легкої атлетики області отримала Коломийська ДЮСШ №1, тренери відділення легкої атлетики отримали спеціальні подарунки, а тренери різних відділень були нагороджені пам'ятними грамотами від відділення НОК України в Івано-Франківській області, котрі вручали Віталій Матешко та Мирослав Карабін.

Опісля офіційної частини розпочались змагання за програмою "Дитяча легка атлетика IAAF".

В 5 видах естафет змагались 6 команд. 

Зокрема, за підсумками змагань команди здобули наступні місця:

1 місце - Невгамовні
2 місце - Чемпіони
3 місце - Живчики
4 місце - Юніор, Ромашка
5 місце - Сонечко

Переможці та призери отримали нагороди від організаторів заходу.

Більше фото
Переглядів: 412 | Додав: Intelkom | Рейтинг: 0.0/0