Головна » 2014 » Вересень » 22 » До уваги тренерів з легкої атлетики!
21:05
До уваги тренерів з легкої атлетики!
В рамках закордонної освітньої та культурної політики Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини надає сприяння в організації курсів для тренерів.

Широка пропозиція, яку підготувала тренерська школа міста Майнц Німецької спілки легкої атлетики має вплив на широкі верстви населення, також покликана сприяти розвитку спорту в Україні, який ми маємо на меті підтримувати.

Наступний навчальний курс відбудеться у місті Майнц з 1 червня 2015 по 31 липня 2016 року.

Оголошення конкурсу стосується тренерів та викладачів спорту в області легкої атлетики, які мають базові знання німецької чи англійської мови. Участь у конкурсі можуть брати також колишні спортсмени, які переходять на тренерську роботу. Вікове обмеження сягає 40 років. Кількість учасників не перебільшує 12 осіб.

Міністерство закордонних справ Німеччини бере на себе наступні витрати:
- кошти на мовну та професійну освіту
- щомісячна стипендія у розмірі 400 євро
- оренда (проживання в одномісних кімнатах тренерської школи міста Майнц)
- медична страховка
– ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ: не фінансується лікування перенесених раніше захворювань та зубне протезування
- навчальні посібники
- кошти на придбання зимового одягу (одноразова виплата у розмірі 300 євро)

Сюди не входять кошти на проїзд до Німеччини, а також назад в Україну, витрати на дорогу повинні бути внеском самих учасників.

Для участі у відборі необхідно заповнити аплікаційну форму, що додається, та направити її разом з рекомендацією від національної федерації легкої атлетики, медичною довідкою, 4 фото на адресу Посольства Німеччини в Києві (контактна особа: Оксана Ілюшенко, відділ культури, освіти і меншин, тел.: 247 68 09, електронна адреса: ku-11@kiew.diplo.de). Остаточна дата прийняття заявок: 10 грудня 2014 року.

Відбір учасників проводитиме Тренерська школа міста Майнц Німецької спілки легкої атлетики. За додатковими роз"ясненнями можна звертатися на її електронну адресу: karin.scott@leichtathletik.de.

Додаткова інформація на сайті ФЛАУ та ФЛАО, а також за безпосереднім телефонним звязком !

Переглядів: 424 | Додав: Intelkom | Рейтинг: 0.0/0