Головна » 2017 » Грудень » 19 » До уваги членів ФЛАІФ таи РАДИ ФЛАІФ
16:04
До уваги членів ФЛАІФ таи РАДИ ФЛАІФ

До уваги членів Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області !

Шановні колеги члени РАДИ ФЛАІФ!

Відповідно до офіційно зареєстрованого статуту ФЛАІФ,  РАДА нашої федерації являється керівним органом Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області і її рішення є загальноприйнятими для керування в роботі членів ФЛАІФ.

Виходячи з вище наведеного просимо Вас вживати максимальних дій стосовно відповідального трактування Статуту ФЛАІФ, повноважень членів ФЛАІФ, а також дотримання морально-етичних норм поведінки.

Маючи наявний негативний досвід  останнім часом,  закликаємо кожного члена РАДИ ФЛАІФ перечитати Статут федерації та вести риторику і діяти у своїх висловлюваннях виключно у рамках затверджених норм та повноважень Статуту ФЛАІФ.

Рішення Ради ФЛАІФ оформляється відповідними Протоколами.

Також повідомляємо кандидатам у члени ФЛАІФ та зареєстрованим членам ФЛАІФ  з 01 січня 2018 року  вступає в дію оновлене Положення про членство ФЛАУ та електронний реєстр членів федерації легкої атлетики України.

у якому йдеться про наступне:

- вступ у члени територіальної ФЛА  здійснюється на основі письмової заяви особам громадянам України віком з 14 років наступним шляхом;

- заява відповідної форми з дозволом оприлюднення особистих персональних даних про особу;

- сплата щорічного та вступного внесків у розмірі - особи до 18 років - 25 грн., вступний + 25 грн., щорічний;

- особи яким у поточному році виповниться 18 років вступний внесок 100 грн., і щорічний 100 грн.;

- особи які є членами територіальної ФЛА сплачують лише щорічний внесок за

( 2018 рік) до 31.12.2017 року і так далі наступні роки.;

- наступні необхідні дані.:

- електронне фото 3 х 4 см.

- електрона копія паспорт або свідоцтва про народження ( неповнолітніх осіб)

- електронна копія ідентифікаційного коду. 

- окрім цього кожна особа вносить особисту інформацію про себе ( кращий результат, спортивне товариство, ДЮСШ, СДЮШОР, ШВСМ, ЦОП, тощо, ПІП тренерів не більше трьох,а також інші особи( тренери, судді, менеджери інші особи)-  звання, заслуги в легкій атлетиці , тощо).

Після формування бази даних територіальна ФЛА до 31.12.2017 року ,  вносить подану інформацію у електронний реєстр ФЛАУ і активує своїх членів ТФЛА. 

Після чого будь яка інша особа не залежно від заслуг, статусу не братиме участь у будь яких легкоатлетичних заходах котрі організовує і проводить ФЛАУ у 2018 році. 

Дана інформація неодноразово висвітлювалась на нашому сайті , проте активність легкоатлетів, тренерів інших осіб надзвичайно низька.

 

З повагою РАДА ФЛАІФ

Переглядів: 351 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0