Головна » 2016 » Липень » 22 » Чергові змагання за програмою ІААФ " Дитяча легка атлетика"
13:19
Чергові змагання за програмою ІААФ " Дитяча легка атлетика"

Дитча легка атлетика в Івано-Франківську під гаслом «Олімпійське літо-2016»

В рамках серії літніх легкоатлетичних заходів під гаслом « Олімпійське літо-2016» в місті Івано-Франківську на території спортивного майданчика ЗОШ №25, 21 липня 2016 року федерацією легкої атлетики Івано-Франківської області спільно з департаментом молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради організовано та проведено легкоатлетичні змаганняза прграмою ІААФ «Дитяча легка атлетика» серед дітей шкільного віку котрі мешкають у мікрорайоні « Каскад». В заході взяло участь понад 40 хлопців та дівчат, котрі змагались у шести різноманітних легкоатлетичних вправах. Під час змагань використовувалось нове спортивне обладнання подароване нам федерацією легкої атлетики України, « Дитяча легка атлетика».

Переможцями та призерами стали:

Естафета з кільцями

1м.- Нагорняк Тарас 2м.-Нагорняк Назарій 3м.- Харук Андрій

Метання дитячого спису

1м.- Нагорняк Назарій 2м.- Харук Андрій 3м.- Савчак даниїл

Барєрний біг

1м.-Харук Андрій 2м.-Нагорняк Тарас 3м.- Мороз Владислав

Метання м`яча

1м.- Харук Андрій 2м.- савчак Даниїл 3м.- Ясінська Яна

Комплексна естафета

1м.- Нагорняк Назарій 2м.-Харук Андрій 3м.-Нагорняк Тарас

Човниковий біг

1м.- Скорохода Віктор 2м.- Алекферов Давид 3м.- Савчак Даниїл

Призери у всіх вправах нагороджені медалями грамотами департаменту молодіжної політики та спорту міської ради і футболками від обласної федерації легкої атлетики. Слід зауважити, що проведення таких заходів дозволяє покращити дозвілля дітей з різних мікрорайонів міста, а також виявити талановитих хлопців і дівчат котрим рекомендуємо відвідувати улюблені спортивні секції дитячо-юнацьких спортивних шкіл Івано-Франківська та зокрема відділення легкої атлетики.

Приємною родзинкою спортивих баталій стало виконання гімну України на живо самими учасниками по завершенні церемонії нагородження.

Федерація легкої атлетики Івано-Франківської області і надалі продовжуватиме організацію та проведення таких дитячих змагань, наступні відбудуться на початку серпня в позашкільному оздоровчому  таборі відпочинку « Лімниця». Котрий знаходиться в мальовничому лісовому масиві не подалік обласного центу.

Переглядів: 351 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0