Головна » 2014 » Липень » 27 » Чемпіонат України. День рекордів.
12:52
Чемпіонат України. День рекордів.

Чемпіонат України. День рекордів і повернення

 
Сучасний затишний стадіон «Зірка» в Кіровограді подарував незабутні миті легкоатлетам у другий день чемпіонату України, а ті віддячили йому особистими рекордами.
 
З неабияким захопленням глядачі слідкували за боротьбою у фіналах з бігу на 400 метрів. Христина Стуй цього року дещо несподівано для самої себе з коронної 200-метрівки перейшла на дистанцію вдвічі довшу. «Взимку ми з тренером вирішили виступати на 400-метрівці, щоб напрацювати швидкісну витривалість. Але, як показав час, ця дистанція мені почала вдаватися досить непогано і влітку. На командному чемпіонаті Європи я перемогла в складі естафети 4х400 метрів. Сподіваюсь потрапити до її складу і на чемпіонат Європи в Цюрих. Заради цього навіть готова пожертвувати 200-метрівкою», - говорила Христина перед фіналом.
 
Стуй почала змагання у Кіровограді з перемоги в першому колі з особистим рекордом (51,82 с). У фіналі Христина скинула з нього ще 24 соті і стала чемпіонкою України з п’ятим результатом європейського топ-листа сезону – 51,58 с. «Срібло» виграла Наталія Пигида (51,97 с), а «бронза» в Ганни Рижикової (52,11 с).
Христина виступає в консолідованому заліку за м. Київ та нашу область тому здобуті очки за місця з 1 по 12 на чемпіонаті  діляться навпіл.
Слід зазначити ,що Христина також здобула перемогу у складі естафетної команди 4 х 400м з результатом 3.33,53.

Анастасія Ткачук виборола срібну нагороду в бігу на 800 метрів з результатом 2.03,48; Нагадуємо ,що Анастасія теж виступає в консолідованому заліку за Запоріжжя та нашу область.

  У короткій розмові з Анастасією довідались, що вона травмована та готується до операціїї, тому зичимо Анастасії успішно пройти це випробування та поскоріше повернутьсь в ряди спортовців.

Також слід згадати Жанну Ярушевську котра змагалась в індивідуальних спринтерських дисциплінах проте не змогла пробитись в очковий залік, але в естафетній команді  4 по 100м фінішували на четвертій позиції  з результатом 48.03 ; Жанна також виступає за Харківську та Івано-Франківську області в консолідованому заліку.

РАДА  ФЛАО вітає Христину та  Анастасію з здобутими нагородами та зичить подальших успіхів!

Переглядів: 452 | Додав: ЮКРЕЙН | Рейтинг: 0.0/0