Головна » 2014 » Квітень » 1 » Андрій Мельник чемпіон України-2014 з кросу!
11:03
Андрій Мельник чемпіон України-2014 з кросу!

Весняний чемпіонат України з легкоатлетичного кросу вдесяте завітав до Цюрупінська. Турнір проходив за підтримки «Самсунг Електронікс Україна Компані».

«Те, що Херсонській області вже вдесяте поспіль довіряють проведення «зимового» чемпіонату України з кросу, говорить саме за себе. У нас чудові погодні умови, які лише сприяють вдалим виступам атлетів, - говорить Юрій Семченко, заступник начальника управління в справах молоді та спорту Херсонської ОДА. - Такі змагання дозволяють якомога більшій кількості спортсменів узяти в них участь, проявити себе. Це популяризація нашого регіону, ресурсів і виду спорту. Проведення цього турніру має лише позитивні сторони».
 
«Цього року учасників не так багато. Ви й самі розумієте, наскільки складна ситуація в країні. Проте нам не хотілося переривати традицію проведення в Цурюпінську чемпіонату України з кросу. Та й спортсменам, тренерам необхідні змагання. І ті діти, які приїхали сюди, повинні набиратися досвіду и виступати якомога більше. Ми, у свою чергу, маємо всіляко їм у цьому сприяти і й надалі підтримувати організаторів турніру», - зазначив старший тренер з видів витривалості штатної збірної команди України Євген Мазур.

Медалі чемпіонату вже традиційно розіграли в усіх вікових категоріях, а програму змагань завершували видовищні естафети.

Чемпіоном України на дистанції 4 км став Андрій Мельник (Івано-Франківська обл.). Він був єдиним, хто вибіг з 12 хвилин – 11.57 хв.

Рада ФЛАО щиро вітає переможця та бажає подальших успішних виступів!
За матеріалами ФЛАУ
Переглядів: 440 | Додав: ЮКРЕЙН | Рейтинг: 0.0/0