Головна » 2013 » Жовтень » 23 » 17-x міжнародних змагань зі спортивної ходьби на Кубок
15:56
17-x міжнародних змагань зі спортивної ходьби на Кубок
17-ті міжнароднні змаганя зі спортивної ходьби на Кубок « Вечірній Івано-Франківськ »
Чемпіонат України серед молоді та дорослих зі спортивної ходьби на 50 км.
Чемпіонат України серед команд СДЮШОР та ДЮСШ зі спортивної ходьби
 та чемпіонат Івано-Франківської області серед команд СДЮШОР та ДЮСШ зі спортивної ходьби 18-20 жовтня 2013року м. Івано-Франківськ.
Змагання зі спортивної ходьби започатковані в 1997 році відділенням легкої атлетики обласної ДЮСШ. В цьому році відбудуться в 17-й раз.
У продовж двох днів скороходи . виборювали 16-ть комплектів нагород в індивідуальному заліку та відповідні нагороди у 3-х загальнокомандних змаганнях згідно схеми траси спортивної ходьби 19 жовтня по вул. Андрія Мельника, та 20 жовтня по вул. Незалежності. Учасниками змагань є близько 200 провідних скороходів з Польщі,Молдови,Білорусії,Російської федерації,України.
Дані змагання внесені до календаря Міністерства молоді та спорту України з легкоатлетичного спорту. Федерації легкої атлетики України та Європейської асоціації легкоатлетичних федерацій ( ЄАА).
 18 жовтня з робочим візитом, місто Івано-Франківськ відвідав Президент Федерації легкої атлетики України Гоцул Ігор Євгенович.
 Відбулась зустріч з міським головою Віктором Анушкевичусом за участі заступника міського голови Руслана Панасюка, заступника директора департаменту освіти, науки, сім۱ї молоді та спорту ОДА Мирослава Карабіна, голови комітету фізкультури і спорту Віталія Матешко.
На зустрічі зокрема обговорювались можливості реконструкції центрального міського стадіону « Рух» з урахуванням встановлення легкоатлетичного ядра, модернізації стадіону та прилеглої території у відповідності до сучасних вимог з метою ефективного використання спортивної бази для розвитку галузі спорту. Того ж дня відбулась прес-конференція з приводу відкриття змагань на якій президент ФЛАУ Ігор Гоцул урочисто оголосив про те, що місто Івано-Франківськ стало переможцем конкурсу на право проведення Кубка Європи зі спортивної ходьби у 2015 році.
Церемонія відкриття змагань відбулась 18 жовтня 2013 року о 18.00 год. в приміщенні театру-кіно « Люм۱єр» .
Музичним дарунком для учасників змагань був виступ Івано-Франківського гурту Полюс.
Івано-Франківськ на цих змаганнях представляло 30-ть спортсменів у різних вікових групах та здобуто 6 нагород в індивідуальному заліку та 4 загальнокомандні нагороди.
Серед переможців :
- Ганна Суслик у спортивній ходьбі на 5 км., серед дівчат 16-17 років з результатом 24.21,0- Івано-Франківська СДЮШОР ФСТ « Україна», ШВСМ ; - Олексій Соловій на дистанції 3км., серед хлопців 12-13 років з результатом 15.15,0 вихованець Івано-Франківської обласної ДЮСШ;
Срібні призери:
- Іванна Данилюк на дистанції 5км., серед дівчат 16-17 років з результатом 25.10,0- ШВСМ ,студентка ВНЗ Коледжу фізичного виховання; - Аделія Чорноріз серед дівчат 12- 13 років на дистанції 3 км., з результатом 18.15,0- вихованка Рожнятівської ДЮСШ; - Василь Макалус на дистанції 3км., серед хлопців 12-13 років з результатом 18.12,0 вихованець Івано-Франківської обласної ДЮСШ;
 Бронзові призери:
- Анна Бабінчук серед дівчат серед дівчат 16-17 років на дистанції 5км., з результатом 25.21,0- Івано-Франківська СДЮШОР ФСТ « Україна», ШВСМ ; За підсумками командної боротьби Івано-Франківські ДЮСШ та СДЮШОР здобули наступні загальнокомандні місця: Івано-Франківська обласна ДЮСШ – ІІ місце з сумою 101 очко серед команд ДЮСШ України зі спортивної ходьби; Рожнятівська ДЮСШ –ІІІ місце з сумою 90 очок серед команд ДЮСШ України зі спортивної ходьби; Івано-Франківська СДЮШОР - ІІІ місце з сумою 58 очок серед команд СДЮШОР України зі спортивної ходьби;
Переможці та призери отримали медалі, кубки,грамоти, грошові винагороди, презентаційну та подарункову продукцію від організаторів, партнерів та меценатів змагань. Окрім цього традиційно вручено заохочувальні призи для наймолодшого та найстаршого учасників змагань, найчарівнішій учасниці, приз за волю до перемоги, за найкращу техніку спортивної ходьби.
 Змагання організовані та проведені завдяки : Міністерствe молоді та спорту України
Федерації легкої атлетики України
Департаменту освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту, управління спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації
Відділення національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області
Обласна дитячо-юнацька спортивна школа
 Федерація легкої атлетики Івано-Франківської області
Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради
Комітет фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.
Наші змагання в продовж багатьох років відбуваються за активної підтримки та сприяння міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса. Щира подяка партнерам та маценатам змагань: - генеральний партнер компанія UTEAM . Директор Тарас Гурик.
Меценати:
- депутат міської ради Руслан Терешко; -. депутат міської ради Ріяфе
т Гасимов; -. ПП «Карпати Холод» керівник Іван Шаламай.
Партнери:
- ТзОВ Прикарпатський торговий дім , генеральний директор Ярослав Сухоребський; - офіційник постачальник мінеральної води ТзОВ Девайтіс, директор Валентин Нікітіч; - Театр кіно Люм`єр, директор Лідія Шкрібляк ; -SPORT MARKETING GROUP керівник Любомир Осадчук; - ВАТ Івано-Франківська харчосмакова фабрика «Ксенія» . керівник Віктор Карпюк; - Універсальний прибиральник, керівник Анатолій Мельник; - ТзОВ MAXIMUM, керівник Едуард Прощук; - друкарням фоліант та прінт СВ; Обласна рада професійних спілок , керівник Ігор Басюк.
Медіа партнери:
 -Західний полюс 104.3FM -Івано-Франківське обласне телебачення Галичина - теле радіо компанія Вежа - обласна телерадіокомпанія - 24 канал 3 студія Газета експрес …
 
Переглядів: 483 | Додав: ЮКРЕЙН | Рейтинг: 0.0/0