Головна » 2018 » Серпень » 28 » 16 вересня КАЛУСЬКА ДЕСЯТКА!
10:02
16 вересня КАЛУСЬКА ДЕСЯТКА!

ДО УВАГИ ЧЛЕНІВ ЗБІРНОЇ КОМАНДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ДЛЯ ВАС 50% ЗНИЖКА ПРИ РЕЄСТРАЦІЇ НА ЦЕЙ СТАРТ.

ЗАВЧАСНО ЗВЕРТАЙТЕСЬ ДО ОФІСУ ФЛАІФ ЧИ ТЕЛЕФОНУЙТЕ.

БАЖАЄМО ВДАЛИХ СТАРТІВ!

РЕГЛАМЕНТ

легкоатлетичних змагань «Калуська десятка 2018»

1. Дата, час, місце проведення

Дата:16.09.2018 року Час: 07:00 – 14:00

Місце старту та фінішу: м. Калуш. пл. Героїв.

2. Цілі змагань «Калуська десятка 2018»

(далі - Змагання) проводяться з метою популяризації бігових масових заходів в Україні, а також: • популяризації здорового способу життя • розвитку масового спорту • інформування та мотивування української аудиторії до фізичних занять, допомоги в досягненні нею особистих і спортивних цілей, стимулювання росту спортивних досягнень у широких масах населення України

3. Організатори, патронат, спонсори

Організатором змагань виступає громадська організація «Калуш біжи» Оргкомітет затверджує «Регламент» про проведення змагань. До складу Оргкомітету входять: • Керівник проекту «Калуська десятка 2018» – Моспан С. • Начальник Управління в справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Калуської міської ради – Клим М. •

За підтримки Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області.

Оргкомітет затверджує регламент про проведення змагання, а також вносить доповнення та зміни. Оргкомітет відповідає за: • Інформаційне забезпечення учасників; • Залучення коштів для фінансування змагань; • Підготовку документів і матеріалів для роботи Мандатної комісії; • Надання призів для вручення переможцям та призерам Змагання; • Оренду спортивних споруд, приміщень та тех. інвентарю для проведення змагань; • Організацію заходів безпеки та медичного забезпечення під час змагань; • Контроль за підготовкою та проведенням Змагання, розглядом офіційних протестів і вирішенням спірних питань, а також розгляд документів і допуск до участі у змаганні покладається на Оргкомітет.

4. Програма змагань

07:00 - 10:00 - Видача стартових пакетів.

08:00 - 13:00 - Робота камер схову.

10:00 - 13:00 - працюватимуть зони відпочинку з аніматорами для дітей.

10:00 - Старт дитячого забігу на 100 метрів.

10:10 - Старт дитячого забігу на 500 метрів.

10:30 - Старт дистанції на 10 км.

10:30 - Старт командних естафет.

10:30 - Старт Благодійного забігу.

12:00 - Закриття траси.

12:30 - Нагородження призерів та переможців.

13:00 - Закриття змагань "Калуська десятка".

5. Витрати по організації та проведенню змагань Змагання проводиться за ділового фінансування Управління в справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Калуської міської ради, за рахунок залучення спонсорів та партнерів, а також за рахунок стартових внесків самих учасників. Витрати по проїзду, розміщенню та харчуванню несуть організації, що відряджають учасників на Змагання, або самі учасники, а організатори забезпечують спеціальні умови з боку готелів, надаючи доступну вартість для проживання.

6. Реєстрація •

Реєстрація на забіг здійснюється на сайті https://runstyle.net. •

Реєстрація на сайті завершується 23г. 59хв. 14 вересня 2018р. або після досягнення ліміту учасників. •

Зареєстрованим вважається учасник, який подав заявку і оплатив стартовий внесок. • Перереєстрація учасників не проводиться. Сплачена реєстрація скасуванню і поверненню не підлягає. •

Додаткова реєстрація проводиться 14 та 15 вересня 2018р. у приміщенні центральної пошти м. Калуш, в день забігу, 16 вересня 2018 року, реєстрація не проводиться.

7. Стартовий внесок

Безкоштовний участь у змаганнях буде на дитячих дистанціях 100 та 500м;

Для участі в благодійному забігу на дистанцію 3.330 км, від 50 грн;

Вартість стартового внеску на дистанцію 10 км становить: 100 грн. до 01 липня 2018 року;

Вартість стартового внеску на дистанцію 10 км становить: 150 грн. до 01 вересня 2018 року;

Вартість стартового внеску на дистанцію 10 км становить: 200 грн. до 15 вересня 2018 року;

Вартість стартового внеску на естафету 3х3.330 км становить: 300 грн. до 01 липня 2018 року;

Вартість стартового внеску на естафету 3х3.330 км становить: 450 грн. до 01 вересня 2018 року;

Вартість стартового внеску на естафету 3х3.330 км становить: 600 грн. до 15 вересня 2018 року;

У вартість стартового внеску не включена комісія за переказ грошових коштів.

Оплата стартового внеску учасниками Змагання здійснюється електронним платежем на сайті https://runstyle.net.

8. Умови допуску до змагань:

Допуск учасників до Змагання здійснюється за наявності документів, що надаються при отриманні стартового пакета учасника: •

При отриманні стартового пакета учасник зобов'язаний підписати заяву, відповідно до якої він повністю знімає з організаторів відповідальність за можливі збитки здоров'ю, отримані ним під час змагань •

Посвідчення особи, що підтверджує вік учасника (обов’язково для усіх учасників); • Документ, що дає право учаснику на безкоштовну участь у Змаганні або на отримання пільги на оплату стартового внеску. Для іноземних громадян: Кожен учасник повинен обов’язково мати страховку від нещасних випадків (ОБОВ’ЯЗКОВО), яка покриває участь у спортивних змаганнях та вказано клас спорту легка атлетика. Усі зареєстровані учасники самостійно несуть відповідальність за власне життя та здоров’я, щодо проведення змагань та підписують відповідну заяву.

У разі відсутності посвідчення особи, стартовий номер та пакет учасника не видається. Вік учасника визначається на дату проведення забігу на підставі наданих документів: 16 вересня 2018р.

9. Маршрути і траса Старт і фініш всіх дистанцій на площі Героїв.

Довжина маршруту 3 км 330 м.

10. Визначення переможців та призерів Визначення переможців та призерів Змагання серед легкоатлетів відбувається за фактом приходу відповідно до пункту №165.24 (правила IAAF). Переможець змагань визначається за найменшим часом проходження всієї дистанції.

11. Нагородження переможців

Призова сітка визначається організатором у кожній дистанції на розсуд організатора. Виплата винагороди визначеним призерам забігів здійснюється у готівковий або безготівковий спосіб впродовж 14 календарних днів з моменту завершення проведення змагань. Виплата грошової винагороди здійснюється лише за умови надання призером Організатору оригіналу та копії власних документів: паспорту, індивідуального податкового коду та заяви про виплату винагороди.

Призер та Організатор підписують відповідний документ, що засвідчує факт виплати винагороди. Нагородження учасника може бути відкладено за умови, що учасник не з'явився на церемонію нагородження у своїй віковій групі. У цьому випадку приз відправляється поштою за рахунок організатора на адресу, вказану учасником при реєстрації. Оргкомітет Змагання не несе відповідальність за доставку призів у випадку, якщо учасником була вказана некоректна адреса.

Переможці та призери отримують пам'ятні призи.

Вікові: Дистанція 10 км: 16 – 24 років, чол та жін. 1-3 місце.

25 – 39 років, чол та жін. 1-3 місце.

40 – 54 років, чол та жін. 1-3 місце.

55 – 64 років, чол та жін. 1-3 місце.

65 + років, чол та жін. 1-3 місце.

Абсолют чол та жін. 1-3 місце.

Дистанція 500 м: Хл. та дів. 1-3 місце.

Дистанція 100 м: Всі учасники змагань.

Дистанція естафета : 1-3 місце.

Дистанція Благодійний забіг :

Переможці та призери не визначаються.

11. Особисті дані

Кожен учасник змагань згоден на використання його особистих даних, фото, відео або аудіо матеріалів з його участю і без узгодження з ним для реклами заходу без будь-якої компенсації з боку організатора змагань. Всі фото та відеоматеріали змагань, доступні організатору змагань, можуть бути використані організатором змагань як допоміжні документи, що підтверджують точність результатів змагань і випадки порушення правил змагань. Стартовий лист учасника змагань «Калуська десятка 2018»

Я, _____________________________________________________ беру участь у змаганнях «Калуська десятка 2018». Засвідчую власним підписом те, що стан мого здоров’я дозволяє брати участь у спортивному заході. Усвідомлюю усі можливі ризики. Відповідальність за можливі наслідки беру на себе. Зобов’язуюсь не пред’являти претензій до організаторів у випадку отримання фізичних травм чи погіршення фізичного стану здоров’я під час змагань та по закінченню змагань. Також зобов’язуюсь не пред’являти претензій до організаторів змагань у випадку понесення будь-яких збитків (втрату або пошкодження особистих речей) під час змагань. Із регламентом про змагання ознайомлений та зобов’язуюсь його дотримуватись.

Дата ______________ Підпис___________________

16.Наші контакти: +38 (099) 440-92-74 – Сергій e-mail: kalushrun@gmail.com +38 (097) 135-17-40 – Микола

Переглядів: 372 | Додав: mateshkov | Рейтинг: 0.0/0